| hammercondio a întrebat:

Salut tuturor,stiu ca poate aceasta intrebare va fi considerata ciudat insa ce as putea sa fac sa nu ma mai gandesc la sex?
Adica in timpul saptamani muncesc si in weekend stau pe acasa citesc ascult muzica merg la un film cam orice sa nu ma gandesc la sex insa sunt momente cand fara sa vreau imi vine sa pocnesc ca sa zic asa laughing)) si nu stiu ce sa fac.
Nu vreau sa aud raspunsuri de genul du-te la femei sau fa-ti o prietena si da-i pe ea.
Prima mea experienta cu una pe bani si nu mai vreau sa aud de asa ceva,iar cand vine vorba de relatii si fete chiar nu mai vreau sa imi bat capul am suferit mult cautand pe cineva care sa ma inteleaga si din pacate eu am fost bun si atent iar ele ma bagau in friendzone, pentru mine fetele si scuzati-ma ca spun sunt niste ciudateni niciodata nu voi stii ce isi doresc cu adevarat.
Deci ce idei imi puteti da?
Multumesc.

1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Din nefericire in astel de situatii/cazuri singura alinare o poti obtine din partea celei mai loaiale ''iubite'' care nu te va insela niciodata, Manuela. Sanatate si virtute!