Buna. Daca amandoi simtiti ca va completati reciproc, ati putea incerca sa aveti o relatie sa vedeti ce iese. Stuneti deschisi amandoi si asta e un lucru bun. Parerea mea e ca ar tebui sa incepi sa vorbesti mai mult despre acest subiect, sa va cunoasteti mult mai bine. Daca constati ca ea e fata pe care o cauti, atunci e perfect. Mut succes!
Pai te place din cate ai spus tu aici.
Invito la o plimbare un suc ceva si mai vorbiti si asa va cunoasteti mai bine.
papa
Pai ea te place. u o placi...ai putea dupa 2-3 nopti de a vb pe mess si sa va salutati la scoala chestii. apoi poti sa ii ceri prietenia ...succes!
Doamne, nu e evident?
Ea e innebunita dupa tine mai, ce mia stai? ea saracuta cred ca ajteapta marea intrebare pe care uh tot uiti sa i-o zici, anume *vrei sa t comb cu mine?*. Tu o placi, ea te place, dc nu vreti sa fa faceti unul altuia viata mia usoara fiind impreuna? , adica sincer, nu imi e nimic de discutat aikea trebuie actionat . Te bat daca nu ii pui mai repede intrebarea si o lasi asa, *in aer* Succes
"i-a scria, me-a zis, i-a nu a mai scris, i-a me-a zis"
God! Sunt şi eu fată, cls a VIII-A. În locul ei m-aş uita după unu care ştie cât de cât să scrie! Numa' sor'mea mai făcea greşeli, scria "ia" în loc de "ea", dar frate, era clasa I! Tu chiar eşti a VIII-a?!
Din cate ai spus uh tipa chiar te place, incercati sa abordati mai mult acest subiect, sa o inviti in oras, asa va cunoaste-ti si voi mult mai bine, si de ce nu ati putea incepe o relatie:*
Eu zic ca te place.Invit-o la un suc sau la mall undeva Fa o impresie cat mai buna despre tine!
Mult Succes!
Mai frate ce mai astepti? E criza de bani da mai incolo nu se stie poate vor fi prea multi baieti si prea putine fete.
Invito la o plimbare prin parc la un suc! Sau cumpărăi ceva un ursuletz ceva