anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor.Sunt cu o fata de 6 luni. O iubesc enorm si ea la fel.Eu am 18 ani ea are 17.Mentionez ca ea nu si'a inceput viata sexuala si am incercat sa discut cu ea sa si-o inceapa dar nu vrea... i-am sugerat de cateva ori insa acum ea incepe sa imi spuna "ca nu o iubesc daca ii mai cer asta "si pe mine ma afecteaza acestea. Voi ce spuneti sa o mai astept? multumesc si vreau doar raspunsuri serioase

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Bună!
Nu o poți obliga să își înceapă viața sexuală dacă ea nu dorește. Mai așteaptă, poate încă nu este pregătită. Las-o pe ea să decidă când vrea. Tu trebuie doar să nu o cicălești mereu cu ideea asta deoarece o să te creadă un obsedat.

8 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Daca nu vreau, asta e.Pentru asta s-au inventat curvele, sa te duci sa f&&i cand gagicata nu vrea

| DeeaBlondiii a răspuns:

Daca o iubesti accepti orice.Ar fii mai bine sa o astepti pana va fi pregatita ca daca nu o vei pierde.

Răspuns utilizator avertizat
| MishikiCrisy a răspuns:

Eu zic sa nu mai insisti daca ea nu vrea.

| SaveTheNature a răspuns:

Nu o mai bate la cap.Altefl va crede ca esti un obsedat sexual.
Fetele gandesc altfel decat baietii, si daca o bati la cap si te grabesti va intelege ca doar sex ai in cap

| cristipetra a răspuns:

Parerea mea e sa o astepti prima oara la varsta de 18 ani sa nu cazi in vreo capcana!laughing Sa ne faci cu mana de la aiudbig grin

| AllexutzaKiss a răspuns:

Pai daca o iubesti o poti astepta. insa daca nu o iubesti...Din dragoste faci orce...

| madica12 a răspuns:

Ba las-o balta ca nu cred ca te iubeste cada ca ar fi asa ti-ar fi raspuns. Nu o mai astepta!