| Macho a întrebat:

Salut tuturor, treaba sta in felul urmator:

Stau cu o fata de un an jumate aproximativ si inca nu am facut niciodata sex FARA prezervativ, datorita fricii mele am preferat sa facem mereu CU.
Prietena mea si eu am devenit curiosi cu timpul si dupa discutiile cu prietenii mei am inteles ca sunt anumite perioade in care sansele ca ea sa ramana insarcinata sunt scazute.

De faza cu ciclul stiam, dar nu vreau sa ajung pana acolo, se vorbeste de cateva zile dupa ciclu in care ea ar fi imuna la spermatozoizi sa zic asa, este adevarat? Care sunt sansele ca ea sa ramana insarcinata si daca chiar sunt aceste perioade cu fertilitate mai scazuta. cand sunt acestea.

Frica imi vine de la acel lichid pre-ejaculator care contine spermatozoizi, ca de restul am ajuns la un nivel in care imi pot da seama ca sunt aproape de "finish".

Multumesc pentru raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| GeorgiV a răspuns:

Salut! Uite un site interesant, care te-ar putea ajuta în problema ta, mai ales că este dezbătută de un doctor, iar din câte am citit este ceva mai complex prezentată decât în alte părți: http://www.clopotel.ro/......-158.html.
Baftă!

1 răspuns:
| nikol a răspuns:

Daca vrei sa faceti fara prezervatit si sa nu va fie frica zii iubitei tale sa isi ia anticonceptionale poate sa se duca la ginecolog sa ii recomande pastilele pentru organismul ei si nu mai aveti nici o grija ca va ramane ca nu se va intampla doar sa nu ia antibiotice ca antibioticul anuleaza anticonceptionalele.