Sincer,din semnele pe care le-ai enumerat mai sus,reiasa faptul foarte CLAR ca te place. Asa fac si eu cu un baiat. Ma tot uit la el,pentru ca nu-mi prea vorbeste si as vrea sa vad ce face,dar atunci cand ma observa, ma jenez si intorc capul instinctiv. Adevarul e ca il plac. Daca acel baiat sta mult cu fetele nu inseamna neaparat ca e si placut de ele. Stiu un astfel de caz.
Cel mai bine ar fi sa-ti faci curaj si sa vorbesti cu ea. Adevarul e ca acea fata abia asteapta sa ii sufli o vorbaciudat, nu? Pai asa sunt unele fete... Important e sa incerci sa ii vorbesti:-pe
Mai vreau sati zic ceva cuze dar nu pot folosi punct si virgula Pai cand iese un baiat pe nume Vicentiu aceea fata ii zice "nu asa Vivi..." sau cand face vreo ceva rau zice "Vivi de destept esti!" dar la mine __________________
nimic
Pai,sa vedem,pentru a te baga in seama,incerca sa o tachinezi,sau sa intri cu ea in vorba sau spune-i ceva amuzant. Incearca prima oara sa te apropii putin de ea. Daca ii spune "Vivi ce destept esti!" si asta e o forma de tachinare,dar o poate face fie ca o prietenie fie ca un flirt. Exista si la mine in clasa o fata care tachineaza baietii doar din amicitie. Dar incearca si tu, daca te apropii de ea se poate comporta cu tine asa cum o face si cu alti baieti, sau poate chiar mai bine...
A,iar daca mai ai ceva sa-mi spui, mai poti comenta de cate ori vrei, te ajut cu placere
Mersi
Multumes mult si tu la fel in legatura cu baiatul acela de care iti pace
De punct sau de virgula ai auzit? Din cate observ eu nu. De ce nu vorbesti cu ea? Tu esti baiatul, tu ar trebui sa vorbesti cu ea. Crezi ca noi iti putem spune, garantat ca ea te place sau nu? Ea este singura care-ti poate da un raspuns sigur.
Mai, iubi... straduieste-te sa scrii si tu mai romaneste. Cu cat scrii si vorbesti mai corect, cu atat te va placea mai mult. Bafta!
Deci cand am citit "chestia"asta scrisa de tine, mi-am imaginat un copil hiperactiv care incearca sa spuna prea multe lucruri in acelasi timp si nu prea reuseste
Iti zic eu cine nu te place mai bine. ROMANA...ia si pune mana pe carte mai baiatule ca e durere mare