| candycane16 a întrebat:

Salut tuturor! Va rog ajutati-ma: sunt cu prietenul meu 6 luni, il iubesc nespus de mult. As vrea sa-l testez, sa vad daca el intr-adevar ma iubeste(( Parca nu ma indoiesc de sentimentele lui, dar totusi putin in adincul sufletul este sub semnul intrebarii. Cum as putea sa-l testez? Sau cum as putea sa procedez? Va rog ajutati-ma. Merci anticipat!

Răspuns Câştigător
| SweetPrinces a răspuns:

Eu am pus o fata sa il sune, sa ii spuna ca facut rost de nr lui de la un baiat, ca ii place foarte mult de el si ca ar dori sa se intalneasca cu el si vrajeli de astea. si l-a intrebat sper ca nu ai prietena ca nu vreau sa imi rupa parul din cap iar el asa de frumos ia rasp. ca nu are prietena sad fraieru a pus botu, si apoi m-am dus eu la intalnire in locu la prietena mea, si apoi i-am dat liber pentru totdeauna, bine asta s-a intamplat de mult eu acum sunt cu altcineva de 4 ani si e totul ok. dar fara frica ca a trecut si el prin mai multe teste si din fericire a fost cuminte happy bafta

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In 6 luni, nu ai cum sa-l iubesti nespus (doar daca il minti si pe el si te minti si pe tine). Asta e indragosteala, vine repede, trece si mai repede. Dragostea adevarata apare in timp, pe masura ce iti cunosti partenerul, cu calitati si defecte. Nu-l testa, ca n-o sa-ti placa raspunsul. De altfel, nici tu nu-l iubesti, daca incerci sa-i masori iubirea cu kilul, ca la piata. Iubirea adevarata, de care faci tu parada, e darnica, ea daruieste si nu asteapta nimic la schimb. In momentul in care te gabdesti mai mult la ce capeti decat la ce oferi, aia nu e nici urma de iubire.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Vreau sa aflu ce va face cand ii vei spune ce ai facut. Fiindca daca il iubesti, nu ai cum sa-l minti. Eu m-as supara in locul lui destul de serios si as avea dubii asupra relatiei.

| Dizzydizz a răspuns:

Tentatia asta o am de n ori pe zihappy
dar renunt. Mi-e frica de aceea nu risc.
asa ca lasa-l asa. Te inseala, il lasi. dar nu te indoi.

| matchpoint a răspuns:

Buna, nu te juca cu focul ca ai sa te arzi.

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Daca nu ai incredere in el dc mai stai cu el?

| Roby67 a răspuns:

Angajeaza un detectiv particular, care il testeazawinking

| imiplacemov a răspuns:

Daca faci asa s.ar putea sa il pierzi. Daca ai incredere in el perfect, daca nu numai sta cu el. Dar daca ii faci o faza d.asta si afla s.ar putea sa iasa mai urat:-s

| 38499388seby29 a răspuns:

Buna!
sunt seby. Ca sa fiu mai sincer cu tine intr-o situatie de genul (parca ma indoesc ~)acolo trebuie sa fie ceva caci indoielile incep de la ceva vazut sau auzit, dar a testa pe cineva e cam greu si nasba ca s-ar putea sa rupa rau sincer. dar daca te iubeste cu adevarat sigur in fiecare zi trebuie sa fie un ceva care el il face sau zice ca tu sa stii ca te iubeste, iar in cazul in care nu manifesta nici un fel de sentiment si poate e doar sex sau mai stiu eu ce.atunci ai motive serioase (parca ma indoesc) sincer si personal eu cred ca atunci cand iubesti si esti iubit 1 simti iubirea 2 petreci timp cat mai mult cu persoana iubit 3 o faci sa se simta in al 9 lea cer.
sper sa sa ai parte de iubirea lui.pa

| mihaela_8362 a răspuns:

Incearca sa faci pe suparata sa vezi cum reactioneaza. E o chestie mult incercata de fete, faci un id de mess si te dai la el sau nu stiu cumva sa te prefaci lovita ca iti e rau, sa vezi cat de repede "sare" sa te ajute. Propune-i o eventuala despartire (desi e cam exagerat).

| mihaela_8362 a răspuns:

Eu ti-am dat idei, dar ai tu motive atat de intemeiate sa faci asta? thinking

| candycane16 explică:

Brigaela: eu ma cunosc cu el de-acum 1 ani(chiar si mai mult) si ne stim foarte bine. el timpul acesta a incercat tot sa ma cucereasca, si se chinuia, eu pur si simplu sunt altfel din fire, nu ma indragostesc usor. si dupa un an am simtit ceva neobisnuit, se purta foarte frumos cu mine, chiar si acum se poarta.
mai pe scurt, am incercat eu mai multe feluri si totul este bine, am fost putin paranoica. am pus o fata sa-i scrie pe mess si l-a intrebat daca are prietena, si el a spus ca da, are prietena si apoi a ignorat-o.
P. S merci tuturor pentru raspunsuri!kiss

| ursuletzdiana a răspuns:

Pai simplu... o rogi pe o prietena dea ta care e frumoasa si care iii pplace iubitului tau( macar putin) si o rogi sa il testeze rapid! asa am facut si eu! bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai pune-l la niste incercari asa mai neobisnite si daca le face atunci nai de ce sa te indoesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca doresti parerea mea e mai bine sa nul testezi pentru ca mai tirziu te vei simti rau

| just Me a răspuns:

De ce nu te bucuri de ceea ce ai si lasi paranoia la o parte pentru ca ar putea sa strice tot. Daca sunteti impreuna de atata timp e clar ca tine la tine. Si oricum iti dai seama de asta din gesturile lui, din felul in care iti vorbeste si atitudinea lui fata de tine. Si oricat de mult l-ai iubi incearca sa nu depinzi de el sa ai si viata ta.

| hyatt a răspuns:

Hmm.pai nici macar nu i-au dat dintisorii, ce vrei si tu.mai ai rabdare pana pricepe ce inseamna " o femeie"laughing

| glamurnaya a răspuns:

Daca dorestisal testezi...hmmm...poti sa incepi o diskutsie cu el de pe vreun nr de mobil, si daca el iti spune despre asta inseamna ca te iubeste si are absoluta incarede in tine