Ceva s-a schimbat intre voi dar nici el nu stie ce.Acel,, stiu ca totul va fi bine'' te duce cu gandul la viitor pozitiv si ca toate se vor rezolva.Prietenul tau e confuz acum si are nevoie de ajutorul tau. Vorbeste cu el si stabiliti impreuna daca ati gresit undeva si fiecare in ce masura, daca mai are sau nu rost relatia voastra.Succes
I-a pierit interesul, vede altele si uita de dragostea voastra...asa se intampla cand apare distanta intr-un cuplu!
Din ce cred eu, si-a pierdut interesul pentru tine! Probabil il agaseaza, ma scuzi ca iti spun, felul tau de a fi. Faptul ca vrei sa te sune, sa te caute. Stii cum sta treaba? Daca un baiat vrea sa fie cu tine si tine la tine, face tot posibilul sa te sune, nu exista "nu stiu ce sa iti scriu"!
Stabileste cu el o intrevedere fata in fata si discuta serios.Sau mai bine, ignora-l total cateva zile si vezi daca te cauta. Daca vezi ca nu se mai poate face nimic, renunta pentru ca te faci singura sa suferi.
Nu se face dragoste cu forta Lasa intrgul sa hotareasca Tu poartate normal ca si pina acum Daca este sa fie al tau va fi daca nu ----- capul sus Si inca ceva O femeie care se apleaca in fata unui barbat -----nu pot sa-ti spun dar nu este bine Incearca sa ai coloana vertebrala dreapta Pa Si nu fi suparata dragostea apare de unde te astepti mai putin Pa
Tipul asta se cam joaca cu tine! Cred ca nici de capul lui nu stie Lasa-l, fa-te si tu ca nu mai e asa de important pentru tine, fii nepasatoare, poate atunci va sti ce sa spuna...
Incearca sa vorbesti cu el, poate ca s-a cam racit relatia voastra, sau poate ca in adancul sau, lui ii e dor de tine, dar nu lasa sa se vada.
Poate el nu mai simte ce simtea la inceput si este confuz. Vorbeste cu el, spune-i sa se gandeasca bine ce vrea, ce simte in legatura cu relatia voastra. Ar fi pacat ca o relatie de 3 ani sa se termine din cauza certurilor si indiferentei.
Plictiseala mare ce sa faci poate tu iti dorest alceva poate el te plimba si altu te ****, asta este viata soarta poate vrei o schimbare
Se petrece ceva in sufletul lui, poate nu vrea sa te raneasca, poate are probleme...incearca sa vorbesti cu el fata in fata nu prin sms-uri sau telefoane si totul se va rezolva.succes