anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor. Va rog sa ma ajutati,imi doresc de mult timp sa am o iubita,si nu numai o data m-am indragostit de o fata, insa mereu o dau in bara, caci cu timiditatea nu pot face nimic. Uneori imi este frica si sa ii scriu pe facebook, pentru ca de multe ori nu am nici o idee despre ce sa vorbesc cu ea...si ma tem sa nu ma creada astfel un ratad, dand intrebari stupide... Voi cu ce ma sfatuiti? Cu ce ar trebui cel mai bine sa incep? Caci experienta nu am nimic, si mereu imi e frica de ce e nou. Mersi anticipat! (:

Răspuns Câştigător
| AmaliaAmi a răspuns:

Buna! nu ar trebui sa iti fie frica.Lucrurile astea se intampla odata si odata.Tot ce este de facut este sa incepi sa ai mai multa incredere in tine.Si la unele fete le plac baietii mai timizi, romantici, ascultatoribig grinImportant este sa o ajuti in toate si sa fi interesat de toate lucrurile care ti le povesteste si sa fi langa ea tot timpul.Si pe facebook nu ai contact vizual cu ea.Fii barbatbig grinSi incepe cu lucruri simple. Buna, vrei sa iesi azi afara cu mine. Mici lucruri si daca vrea sa iesiti afara (incepe magia)big grinBaftawinkingAi incredere in tinehappyDar nu uita in dragoste mai ai si dezamagiri nu numai castiguri.Dar este Ok ai sa veziwinking

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Fiind minor nu rezolvi nimic fa-te mare si atunci te incurci cu una.

| Cristiann25 a răspuns:

Ce nu-i suport pe astia timizi.Nu-i pot intelege! Cu tupeu tata!

| неизвестныйй a răspuns:

Fricile pe care nu le înfruntăm devin limitele noastre.
N-ai cum să îţi învingi timiditatea dacă nu faci nimic în privinţa asta.
Practica e singura soluţie.
Dacă eşuezi nu trebuie să te descurajezi. Eşecul este oportunitatea de a începe din nou, mult mai inteligent. Ceea ce e de bine. happy

| BebelusMIKiY2 a răspuns:

Soarta dar nu trebuie sa iti fie rusine fi sincer ca si eu is mai raww ca tine cu timiditatea!