anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor. Voua nu vi se pare ca cuplurile de homosexuali se iubesc mai mult decat cele hetero?

Mie asa mi se pare.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu cred ca cineva sa fi facut un sondaj de opinie in privinta comportamentului din cadrul cuplurilor cu privire la o astfel de problema. Parerile personale fiind extrem de diverse si subiective nu pot fi luate in considerare si acceptate ca niste adevaruri incontestabile/indubitabile si universal valabile. Parerea mea.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In ziua de azi mai exista asa ceva? eu nu stiu daca barbati /femeile mai iubesc cu adevarat, cred ca prima iubire aia din adolecenta e cea mai sincera, acele cupluri de homosexuali nu au interese oare?

| Mary012 a răspuns (pentru RAY):

Poate ca unele au.

| Drimmero a răspuns:

I-ai intrebat tu pe toti in parte cat de mult se iubesc? Cunosti tu populatia sa vezi ce si cum?

| Mussette a răspuns:

Mie nu. Dar incearca si dupa vei vedea daca intr-o astfel de relatie ai fost si ai iubt mai mult. smug

| VenomMMA a răspuns:

Pai vad din poza de la profil ca esti pe invers. Imi dau seama ca NU esti normal. Cum ai putea sa faci dragoste si sa iubesti un barbat, asta numai tu stii. Pace, pasivule!

| Întotdeuna2 a răspuns:

Bă, da tu ești "gay"!

| Mary012 a răspuns (pentru Întotdeuna2):

Da sunt. Acum desigur o sa vina lumea sa ma critice, sa ma injure.Dar nu am ce face asta sunt.

| Mary012 a răspuns (pentru Întotdeuna2):

Uite de aici nste muzica populara.Ca mie imi place mereu sa fiu vesel si sa petrec. https://www.youtube.com/watch?v=s5FBnRvmdEU

Întrebări similare