Nu cred ca cineva sa fi facut un sondaj de opinie in privinta comportamentului din cadrul cuplurilor cu privire la o astfel de problema. Parerile personale fiind extrem de diverse si subiective nu pot fi luate in considerare si acceptate ca niste adevaruri incontestabile/indubitabile si universal valabile. Parerea mea.
In ziua de azi mai exista asa ceva? eu nu stiu daca barbati /femeile mai iubesc cu adevarat, cred ca prima iubire aia din adolecenta e cea mai sincera, acele cupluri de homosexuali nu au interese oare?
I-ai intrebat tu pe toti in parte cat de mult se iubesc? Cunosti tu populatia sa vezi ce si cum?
Mie nu. Dar incearca si dupa vei vedea daca intr-o astfel de relatie ai fost si ai iubt mai mult.
Pai vad din poza de la profil ca esti pe invers. Imi dau seama ca NU esti normal. Cum ai putea sa faci dragoste si sa iubesti un barbat, asta numai tu stii. Pace, pasivule!
Da sunt. Acum desigur o sa vina lumea sa ma critice, sa ma injure.Dar nu am ce face asta sunt.
Uite de aici nste muzica populara.Ca mie imi place mereu sa fiu vesel si sa petrec. https://www.youtube.com/watch?v=s5FBnRvmdEU
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: