Poate ca de aceea ti-a zis asta pentru ca n-ai facut dragoste cu ea! Sau si-a gasit altul mai bun decat tine.Ar trebui totusi s-o intrebi pe ea de ce a facut figura asta.Succes! Funda?
Atunci,ea nu este fata pe care tu o cauţi, nu este fata potrivită pentru tine. Bucură-te că s-a întâmplat aşa.Era loc şi de mai rău.
Exista 2 variante:
1)Nu ai facut sex cu ea, si te-a pus pe liber.
2)Ai facut si nu a fost multumita, si te-a pus pe liber.
Pai poate asta astepta. Sa faceti dragoste. Si daca tu nu ai accepat, te-a parasit. Urat!
Te-a lasat din cauza ca s-a plictisit de tine sau pur si simplu si-a gasit pe altul.E posibil sa se fii sepriat de tine deoarece data in care v-ati propus sa faceti dragoste nu e bine sa o programati, totul vine de la sine nu ca "peste o luna o sa fiu pregatita", in toate cuplurile cam asta e problema si din cauza asta mai fug fetele de baietii.
Pot sa va zic ca sigur nu are pe altu, ca ea nu mai vrea o perioada de timp sa aiba p cineva mi-a si zis ca ii pare rau pentru ce a facut, ca s-a prefacut ca sa fiu fericit, ca si eu am facut-o fericita ca are niste probleme dar pentru mine nu conta. si de asta a spus ea ca s-a prefacut. Ca a asteptat sa se schimbe ceva dar nu mi-a zis ce
Nu pe toti poti sa ii crezi deci poate fata a inteles ca nu sunteti potriviti! Sau a vrut sa se foloseasca de tine! in ziua de astazi aproape in nimeni nu poti sa ai incredere! cel mai bine ar fi sa te duci si sa o intrebi! Si sa iti dau un sfat:Nu lasa pe altii sa iti rezolve problemele personale, viata ta este doar a ta si nu atinge pe nimeni.deci nu tare sa asculti de sfaturile primilor intilniti... poate nici chiar pe ale mele! Succes.
HappynewCenusa întreabă: