| Tzucu a întrebat:

Salut tuturor! :X
intrebarea mea este urmatoarea :
Eu am un coleg in clasa... mai demult se tinea mult dupa mine, si odata la disco, am zis hai ca incerc sa vad poate am sanse sa fiu cu el vazand ca si la scoala tot pe langa mine e si mno. la disco s-a cuplat cu dusmanca mea, pf angry numa nervi am avut... dar dupa doua saptamana. s-au despartit
Iar acum, tot dupa mine e si eu am inceput sa o fac pe indiferenta... iar el tot ma mai cheama la "frumoaso hai la mine" si eu ii zic " lasa-ma"
si face "fezi ce fraiera esti!"
dar mno...si cand ies afara din clasa iese dupa mine, ba ma cuprinde e super:X
dar nu stiu ce sa cred, oare ma place sau nu... o prietena de-a mea buna zice ca ma place si eu simt... dar nu sunt sigura :-s
voi ce credeti? big grin
ast raspunsurile voastre, mersi :*

Răspuns Câştigător
| Kolp a răspuns:

Buna!

Sigur, sigur te place! Deoarece daca tot umbla dupa tine e clar dar hai sa mai lamuresc un pic lucrurile:

La discoteca s-a bagat cu dusmanca ta, probabil pentru ca nu avea cu cine altcineva iar tu ai vrut sa actionezi prea tarziu. Dupa ce s-a despartit si-a amintit de fata care o placea si tinea la ea -> Tu.

Sfatul meu: I-al prin surpindere intr-o zi si :

1) Intreaba-l daca vrea sa fie cu tine

2) Saruta-l pur-si-simplu si cred ca va primi mesajul.

Bafta!

6 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Baiatul e pregatit pentru o prietenie, nu o relatie de scurta durata! Te-a iubit, tu ai irosit momentul, a incercat in alta parte.Acum,lasa fasoanele la o parte si comporta-te ca o adevarata domnisoara(fara nervi).

| Anemona a răspuns:

Da te place:X si fiindca tu nu l-ai bagat in seama de aia s-a combinat cu fata aia special sa iti demonstreze ca te deranjeaza:* nu mai fii rea si raspunde-i la avansuri. mno, frumoaso du-te la el:devil)

| Tzucu explică:

ast rasp big grin

| Tzucu explică:

Multumesc de sfaturi :X

| Tzucu explică:

Hey mai astept sfaturile voastre
:*

| KatieKatzzz a răspuns:

Te place! e sigur! bafta cu el happy laughing