Eu zic sa nu mai incerci aiurea, pe baza geloziei sa pui stalpi de consolidare relatiei.
Uite ce zic eu... Asta e un test pentru relatia voastra, daca tine intr-adevar la tine si vede diferentele (nu alea de frumuseţă, ci alea care cu adevarat conteaza), nu o va alege pe ea, ci va vedea cine ii poarta toate grijile si cine ii face fiecare zi o zi insorita.
ASa ca... uite ce zic eu, asteapta, iar daca te va lasa balta, inseamna ca e un fraier(cu scuzele de rigoare), nu te pretuieste si te poate trada oricand pe una "foarte frumoasa".
Eu vad in tine o fata sincera si iubitoare, nu are rost sa suferi, daca te lasa sa stii ca nu e ceva rau, e doar un nou inceput spre ceva mai bun.
Crin!
Hei, multuumesc frumos pentru vorbele spuse. Problema e ca il iubesc foarte mult si zilele astea cat timp eram intr-o pauza imi mergea tot prost din cauza ca nu eram atenta, nu ma concentram la scoala, nu realizam ce fac, eram suparata. nu stiu ce sa fac. mi-e teama sa nu se termine tot din cauza ei. iti dai seama ca datorita faptului ca a fost prima fata din viata lui, am un dezavantaj. nu stiu ce sa fac. imi zice ca ma iubeste si imi zicea si cand eram "despartiti". Multumesc inca o data!
Daca ai mai putin de 19 ani, ai si tu un avanaj :*
Eu zic ca nu are rost sa tulburi apele degeaba. Daca el e asa cum zici tu, cred ca iti pui inutil problema, adica problema e doar la tine. Bucura-te de viata, si fii tu insuti, fara suparari si te rog sa nu mai fii necajita.
Pana la proba contrarie nu iti mai fa griji!
Crin