| HashChocolate a întrebat:

uite nedumerirea mea thinking ..este vorba de fosta mea prietena.Ne'am certat ma rog...ne'am impacat dupa nu am vorbit o vreme iar acum de cateva luni suntem "cei mai buni prieteni".Am intrebat'o daca vrea sa ne impacam, a zis ca nu..si pe langa asta are iubit in momentu de fata.Totusi ..imi pare foarte ciudat comportamentul ei fata de mine si sunt in ceata.Nu vreau sa intind coarda sa incerc ceva ce ar putea sa strice prietenia actuala, dar nici nu vreau sa o las sa astepte si sa se gandeasca dupa ca poate eu nu vreau.Ce credeti?

12 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Fa-ti alta prietena, si nu mai fi "cel mai bun prieten cu fosta", nu se "poarta" asa ceva.

| forever4you a răspuns:

Hmm.poate e doar genul de fata care nu vrea la incheierea unei relatii sa nu mai vorbeasca cu persoana respectiva! Vorbeste cu ea, dati cartile pe fata, si dupa incheierea conversatiei in caz ca e un raspuns negativ spune-i ca speri ca asta totusi sa nu va strice prietenia.

evenso
| evenso a răspuns:

Cat timp are prieten, nu are rost sa incerci mai mult, ori ai rabdare si daca cumva legatura lor se rupe poti incerca din nou sa te apropii de ea, ori ramaneti doar prieteni si iti cauti alta iubita si tu.

| Nordic a răspuns:

Traba cu "cei mai buni prieteni" e o treabă urâtă. Nu sunteți cei mai buni prieteni pentru că tu încă ai sentimente față de ea peste cele față de o simplă prietenă. Deci sfatul meu e să nu vă mai petreceți timpul împreună. Doar așa "salut, salut ce faci" și atât. Ea nu mai vrea o relație cu tine. Și nici nu e prea înțelept să faci ceva ca ea să se despartă de actualul ei prieten și nici să aștepți ca ea să se despartă de el. Că ea văzând că așteăți te va avea la degetul mic și vei fi mereu o rezervă pe sistemul "hai să văd cum mă înțeleg cu ăsta și dacă nu merge treaba îl am pe HashChocolate cară mă așteaptă oricum." Cum ea a mers mai departe așa trebuie să faci și tu. Dacă stai în preajma ei nu vei fi capabil să uiți ce a fost ăntre voi, â și nu vei fi capabil să cunoști altă fată care ar fi mai bună pentru tine. Deci prietene, adună-te, ridică-te și treci mai departe. Hai că va fi bine. Ai grijă de tinewinking

| EvaneSScence a răspuns (pentru Nordic):

Ai perfecta dreptate.

| Nordic a răspuns (pentru EvaneSScence):

Mulțumesc happy

| neutrino a răspuns:

Fosta ta prietena stie sa respecte o relatie ceea ce e bine sa faci si tu. Totusi este posibil, ca pe viitor, sa va cuplati din nou. Nu intinde inca coarda.

| Vix999 a răspuns:

Pai sincer nu cred ca pe ea o preocupa sentimentele tale romantice fata de ea.
O data pentru ca ti-a spus ca nu vrea sa mai incerce o relatie cu tine si a doua oara pentru ca are deja pe cineva.
Probabil se poarta mai afectuos cu tine pentru ca te simte ca pe o persoana foarte apropiata si are incredere in tine. Probabil te iubeste dar nu e indragostita de tine. Adica te iubeste ca om, ca prieten, ca frate.dar nu se mai vede sarutandu-se cu tine sau facand sex cu tine.
Lasa asa lucrurile si nu o mai intreba nimic. Daca o fi sa mai fie, va fi pe viitor. A si da...nu pierde nici tu timpul stand dupa ea

| EvaneSScence a răspuns:

Pai de cate ori vrei sa insisti? Ai intrebat-o deja si intre timp are si prieten. Poate tu mai speri, altfel nu ti-ai pune problema.
Nu fa nimic pana nu vezi la ea semne clare ca ar vrea ceva mai mult decat sa fiti doar prieteni.

| DaniAdrian a răspuns:

Esti indragostit da aceasta fata pana peste cap sa vede, si esti gelos, chair trebuie sa fii in astfel de momente si sa incepi sa lupti pentru ea, sa-i arati ca o iubesti, daca fata vede ca tu doar vrei sa te plimbi cu ea si sa glumiti ea isi pierde orice interes pentru tine, arata-i ca o iubesti, dar ai grija ca daca o iubesti prea mult s-ar putea sa o sufoci si apoi sa o vezi cum fuge de tine, iti urez succes si sper sa o poti recucerii inapoi.

| iuli29 a răspuns:

Ai intrebat-o, bun. uite sfatul meu. Invit-o sa vorbiti serios. Si explica-i ce simti. Vezi daca este sigura pe alegerea care a facut-o. Daca chiar nu mai te doreste, pleaca si fa-ti viata nu merita sa speri(mai mult vei suferii)

| Tytos_Bătrânu_1996 a răspuns:

Daca v-ati certat recent si deja are pe altcineva e clar fratioare nici nu tinea la tine....sau doar vrea sa te faca gelos...incearca sa ii aduci aminte de momentele frumoase dintre voi si daca nu functioneaza nici asa platestei cu aceeasi moneda fa'o geloasa cu o colega de clasa sau o fata pe care o cunoaste! Sper ca te-am ajutat