Ai gasit in celalalt ce nu-ti oferea primul, probabil iti va trece in cateva zile, saptamani, si dupa il vei regreta pe actualul prieten! Discutati si gasiti o solutie!
Endoryus cam are dreptate.
Opinia mea este ca nu ar trebui sa-l parasesti pe actualul daca te iubeste desi daca esti genu de persoana care azi e indragostita lulea de X si maine de Y atunci lasa-l pe X (in cazul nostru actualul) si du-te la Y, cu cat stai mai mult cu X cu atat ii faci mai rau facandul sa creada ca il iubesti ( asta daca te iubeste) DAR ai grija s-ar putea sa ii dai M***e lui X si sa fugi la Y si Y nu vrea ceva serios sau nu te place si ramai cu ochii in soare
Tu nu mai vrei sa suferi? ) ce dq sa zic de actualul, acum nu stiu daca tine sau nu la tine... (vb vine, prost sa fie sa tina ca tu nu dai 2 bani pe el) dar eu zic cel mai bine sal lasi pe actualul, ca el saracu tembel nu vede ce are la usa si mai pune si setimente aiurea, tie poate iti trece de asta (vechi prienten) dar dupa aia te *indragostesi de altu si altu* si pacat de el sti tu
Ascultati sufletul.
eu zic sa nu il ramenesti pe prienul tau daca te iubeste ..de ce sa lasi o relatie pentru un amic din copilarie ..acuma e treaba ta ce alegi. dar e cel mai bine sa faci alegrea corecta,,
Dk il iubeai indeajuns pe primul, nu mai exista un al doilea, dar ofera-ne mai multe detalii pentru a intelege mai bine.
Pai daca il iubesti lulea nu are rost sa fii cu celalalt si in plus cred ca si el te place deaorece deseori o fata si un baiat se cunosc de mult timp se indragostesc parerea mea este sa il lasi pe actual