anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un baiat mi-a trimis un mass dinacela ce ai vrea de la mine si am ales sa fim prieteni (mentionez ca celelalte erau saruturi imbratisari etc dar eu l-am placut iar acum nu mai simt acelasi lucru) si m-a intrebat: Dar nu suntem prieteni? Iar eu am zis Ba da, dar trebuia sa aleg, nu? si apoi el a zis da. In fine restul discutiei a fost foarte seaca cmf? nimic nou si pa!
Apoi am intrat pe id-ul celei mai bune prietene si am vazut ca ea nu a primit acel mass.
Dupa o zi nu i-am putut raspunde pe messenger si cred ca s-a cam suparat fiindca abia mia vorbit a doua zi si acum nu raspunde deloc. Dar ma intreb de ce s-a suparat atat de tare?
Ce sa fac? Daca nu am mentionat cv va rog sa intrebati. Multumesc, ofer fundita bineinteleswinking

Răspuns Câştigător
| bebita15 a răspuns:

Pai nu inteleg un lucru de ce s-a suparat daca dupa cum am vazut din spusele tale ziua anterioara cand ati vorbit discutia a fost seaca laughing?
Iar atunci cand ai prins momentul sa vorbeasca cu tine trebuia sa-l intrebi de ce e suparat.
Eu nu vad nici-un motiv concret sa fie suparat din cauza ca tu nu ai putut vorbi.Se poarta ca un copil straight face dar nu ai mentionat cati ani are...
Deci eu zic sa-l lasi in pace o vreme si vezi cum reactioneaza, vezi daca incearca el sa dea de tine sa vorbiti...
Da-i un pic de timp liberwinking

Asta e parerea mea. Sper ca te-am ajutat putin :*.
Funda blushing?

2 răspunsuri:
| HolyPotato a răspuns (pentru bebita15):

Nu stiu de ce s-a suparat si de obicei nu-i asa imatur. Are 14 ani

| Sburatorul a răspuns:

La Multi Ani! big grin An nou fericit.

In zilele astea, unii baieti au mentalitatea stupida legata de ''friendzone'' (daca te uiti pe 9gag intelegi tu laughing ).
Adica au impresia ca daca se imprietenesc (prea mult) cu o fata nu mai au cum sa ''avanseze'' la o relatie de dragoste. Si probabil respectivul a vazut ca sunteti ''doar'' prieteni si a crezut ca nu mai are nici o sansa sa "avanseze" la o relatie, asta dandu-l peste cap.
Acum na, orice e posibil, poate trece printr-o perioada grea. thinking