Mai oameni buni...derutati baiatul grav! In primul rand, gelozia nu este constructiva in cazul tau! E doar o inima la o poza...nu e ca si cum au facut ceva.
In al doilea rand, incearca sa te gandesti ca ea este cu tine, nu cu el! De ce sa fii gelos? Discuta cu ea. Explica-i ca te-a deranjat raspunsul ei la acea inima si o rogi frumos sa nu mai trimita data viitoare.
Da. Dacă ți la ea, da, e normal să fii gelos.
Chiar mi se pare aiurea, din partea lor, să-și trimită inimioare.
Eu zic sa-i lasi sa-si trimita inimioare mai departe. Nu e corect, e un debut intre ei de ceva. Si vor continua indiferent ce vei alege sa faci acum.
Daca o iubești cu adevărat da este normal. Dar vorbește cu ea despre asta spune-i ca nu îți place ca își trimite inimioare cu un alt băiat...
Intro asemenea situatie, aprinderea sau sunetul unui semnal ''de alarma'' ar cam fi cazul sa apara.
Nu mi se pare nimic wow, și eu aveam un prieten de mulți ani cu care n-a fost niciodată nimic din partea niciunuia și îmi lăsa comentarii cu inimioară sau complimente super drăguțe, așa era felu lui și n-a însemnat niciodată nimic.+ că așa facea cu mai toate prietenele lui. Soooooooo
Nu-i normal! Sunt doar niste emoticoane care le foloseste cand iti place ceva la o postare, neinsemnand mare lucru.
SOLDADO întreabă: