anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut happy

Un coleg de-al meu (cls 8-a) este cam pervers, adica, in 2 din 3 pauze se duce la o fata de care imi place mie de ea si ei am vazut ca ii cam place de mine... deci se duce la ea si sare pe ea o ia de fund, de sani si cateodata ii pune mana si pe la p****a. cum sa ii zic/sa procedez ca sa nu mai face asa ca nu imi convine. nu vreau sa arat ca sunt gelos sau ceva de genu. intelegeti voi. va rog ajutor tongue

Multumesc Anticipat

Răspuns Câştigător
| princess_9789 a răspuns:

Hmm... e un gest foarte urat din partea lui, dar din pacate tu nu poti face nimic pentru ca in mod cert va interpreta ca esti gelos si ca iti place de fata aia, si va spune tuturor.
Eu cred ca cel mai in masura ar fi fata sa ii spuna sa inceteze, daca nu i-ar placea. Daca accepta, nu stiu te mai gandesti si tu. Cel mai bine ar fi sa vorbesti tu cu ea si sa ii spui ca nu toate fetele tolereaza asta si ca e ciudat ca ea sta.
Dar nu te sfatuiesc sa vorbesti tu cu baiatul si totodata intreaba te de ce fata sta. Eu nu stateam cand venea vb de asa ceva!winking
fundita?

14 răspunsuri:
| EuCuTine a răspuns:

Are sange in veioza si u nai. Daca fata nu zice nimica atunci ii place fai si u fetei ce ii face el poate te pricepi mai bine.

| DEBrown a răspuns:

Poate el face asta intentionat, ca sa te faca pe tine gelos.

| Mihai7best a răspuns:

Ii zici sa se linisteasca si daca nu il iei dur si ii dau un pumn si o sa inteleagawinking

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| RzC_2505 a răspuns:

Cumva p fata aia o cheama mirana?

| carnat a răspuns:

Man, esti prost, fara suparare...parerea mea e ca e cam usuratica fetita, asa ca nu e de nasul tau.se vede ca esti gelos si inca nu sunteti impreuna(nu te rusina, toti trecem prin asta, imi place ca recunosti) dar nu imi inspira incredere acest gen de fata.parerea mea sa cauti alta, nimeni nu e de neinlocuit

| carnat a răspuns:

@Sven... deja m-ai convins ce prost esti!
1 la mana, pe ala nu il duce capu, pe ea nu o duce capul, pe tine...nici atat
2 la mana, nu ai sange in instalatie nici cata minte ai(foarte putina):"astept sa ma enerveze afara", asta dovedeste frica ta... oricum, modul de gandire dovedeste ca esti putin retard

| blurixe a răspuns:

Ii dai un pumn in gura cand se apropie de ea. Crede-ma, e cel mai eficient, se linisteste imediat baiatu.winking

| Serioscoaielasanumele a răspuns:

Ba nu mai fi prost nu mai ezita! Du-te la el si spune-i in fata si spune-i si fetei ca o placi! da auzi fata aia il lasa sai puna mana... Daca da inseamna ca si ea vrea si u nu poti face nimic daca ei ii place. Parerea mea

| Alinaaaa_7085 a răspuns:

Singura modalitate este sa ii spui in fata ce te deranjeaza.
Curaj!
Cred ca ar fi bine sa ii spui si fetei ce sentimente ai fata de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu iti zic ca ai 2 posibilitati:1 te duci la fata si ii zici ce simti si cine stie poate iese ceva si ala va vedea si o va lasa in pace
2.cand iesi de la scoala mergi cu ala si il tragi deoparte de ceilalti colegi si ii zici sa o lase in pace si daca zice nu il iei la bataie dar ideea e sa nu te bata el pe tine. eu iti urez succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Man, aia daca ii permite lu baiatu' ala asa ceva. u nu observi ca este parasuta? nu este de tinewinkingfa-ti o prietene de nasul tau. asa este cel mai binewinkingfund tongue?

| ovidiustefan a răspuns:

Daca imi zici cine este te ajut eu la scoalalaughing))