| raresgicu a întrebat:

Salut un coleg de-al meu m-a rugat sa-i pun si eu o intrebare pe TPU problema lui este ca are penisul de 8 cm la 13 ani asa mi-a spus el credeti ca are vreo problema ce ar trebuie sa faca?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani un baiat este la varsta pubertatii, in organismul lui acum se intampla schimbarile iar pubertatea inca mai tine 1-2 ani asa ca este timp sa creasca.Stai linistit ca nu vei ramane cu un penis mic si nu trage de el ca nu se va lungi.Ai sa vezi ca la 16 ani ai sa fii un adevarat barbat.Si sa iti spun ceva, tu crezi ca daca e foarte mare e si foarte buna? stai linistit, decat mare si bleaga mai bine mai mica si tare. Vorbesc ca femeie si baiatul meu tot 13 ani are si la fel ii spun.

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pe colegul tau il cheama Gicu?!

hee hee
Daca da, spune-i ca are marimea normala si oricum n-are de ce sa-si faca griji ca n-are la ce sa-l foloseasca!

| Flav a răspuns:

Caaaaaat? You make my day, man!

| craniul a răspuns:

Ce sa faca laughing) sa astepte rolling on the floor

| costyruixd a răspuns:

Pai uitati care e faza, in dependenta de starea penisului cand la masurat, deci daca penisul excitat are 8 cm, nu e chiar bine (cu toate ca poate inca sa creasca si sa fie tot ok) dar daca la masurat cind nu era excitat si avea 8 cmatunic e ok (penisul la excitare se mareste cu aprozimativ inca odata.

| FaiThLeSS a răspuns:

Eu am inpresia ca nu prietenu tau e cel cu probleme rolling on the floor ci tu rolling on the floor

| FaiThLeSS a răspuns:

Scz impresia.

| EdynSt a răspuns:

Nu el nu are nici o problemarolling on the floor
fundita

| EdynSt a răspuns:

Ai dat un raspuns castigator uniu tampit anonim?