Probabil esti prea micut sa intelegi cum functioneaza relatia medic-pacient, ca nu-i nimic ciudat in a te consulta un medic si ati atinge organele genitale, poate un pic de jena, rusine, dar nu-i ciudata, odata ce aceea este profesia lui.
Te-ai simtii mai bine, daca urologul ar fi femeie? sau mai putin ciudat?
Tu crezi ca noi femeile mergem de placere la ginecolog, sa fim atinse acolo si totusi o facem de nevoie, fara sa ne gandim ca este barbat sau femeie.
Eu zic ca nu o sa rada ca n are de ce si nu este prima data cand vede un penis mic
Cat de ciutat te poti simtii cand te duci pe scaun in fata medicului si il lasi sa iti umple la banana pentru a.ti rezolva problemele. No hate dar mi se pare ciudat fiind amandoi masculi
Nu va rade niciodata de tine, nici macar daca n-ai avea penis. Totusi parerea mea este ca mergi degeaba, nu are relevanta cum iti sta penisul la modul stand by. Daca aveai probleme de erectie sau alte chestii serioase, atunci poate era probleme de ingrijorare, asa, sincer, cred ca e pierdere de timp
Nu o sa rada nimeni de tine, sunt medici, nu copii, de ce ar rade? Nu ai idee cate au vazut ei la viata lor.
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: