Nu trebuie noi sa te sfatuim, nu putem sa zicem noi asa ceva "nu e de tine " sau "da e de tine", daca tie iti place de el si ai vrea sa fii cu el nu vad care e problema, probabil prietenele tale sunt invidioase pe tine , daca stai sa te iei dupa prietenele tale o sa ajungi sa devii calugarita
Important e sa iti placa tie, nu prietenelor tale. Gandeste-te, daca si prietenelor tale le-ar placea tipul respectiv v-ati batea pe el si nu merita. Asa ca e mai bine ca ele sa nu il placa.
Sincer:prietenele tale sunt geloase
e un baiat ok
nici fat-frumos nici un boschetar
daca tie iti place ''zi ca ele si fa ca tine''
Sunt multe fete care cand vad o fata cu un baiat cu tocmai frumos spun" Doamnee cum poate sa umble cu asa ceva" sau"eu nu as fii cu el" fara sa il cunoasca de fapt, fara sa stie cum se intelege acea fata cu el, fara sa cunoasca caracterul acelui baiat.In al 2-lea rand stii si tu f bine ca gusturile nu se discuta, si in al 3-lea rand tu esti cu el, tu trebuie sa te simti bine cu el nu prietenle tale...si daca tie iti place de el chiar nu stiu unde-i problema.
Nu-i mai asculta pe altii ca nu ei stiu langa cine te simti tu bine, fa ceea ce simti
Nu cred ca e inportanta parerea prietenelor tale daca tie iti place foarte bine.Eu fiind dinamovist pot sa zic ca e urat ).
ps: succes daca iti place conbinate
Din pacate acest profil este privat...
dar nu conteaza foarte mult parerea celor din jur
daca tie iti place de acest baiat nu inseamna ca trebuie sa le placa si prietenelor tale.
fiecare cu gusturile ei