Buna!
Daca tie iti place cu adevarat de acest baiat[si lui de tine] incearca sa discuti cu el despre acest subiect
Dar, totusi, nu-l lasa pe dinafara si pe celalt baiat a carui diriginta este profesoara ta de desen, incearca sa-i explici ceea ce simti tu despre el si ca intre voi vrei sa fie doar o relatie de prietenie si nimic mai mult
Fii cat se poate de corecta cu amandoi si incearca sa nu ranesti pe niciunul dintre ei
Sper ca te-am ajutat!
Pa, pa!:*
Nu crea valva, tie de care iti place mai mult?
mergi si spune-i ce simti si gata
te linistesti apoi
hotaraste-te odata
Si ce daca diriga lor e profa ta de desen? Ne ajuta pe noi cu ceva? Eu cred ca esti prea mica pentru a avea un prieten. Evident ca nu o sa te intereseze parerea mea, pentru ca nu o sa-ti convinva. Dar eu iti zic sa mai astepti, sa cresteti amandoi. Sau daca vrei neaparat acum sa fi cu el, atunci lasa-l pe el sa te intrebe. De ce sa-l intrebi tu?
Gandeste-te bine. Gandeste-te de care iti place mai mult si apoi poti sa ii spui : am observat ca si tie iti place de mine, si imi place si mie de tine. Ai vrea sa fii cu mine? Iar celuilalt baiat de care nu iti place poti sa ii spui : stiu ca iti place de miine dar eu deja am pe altcineva iar daca o sa fiu cu tine nu o sa mearga relatzia. Fii sincera si totul va fi bine. Nu e sfarsitul lumii. POATE ca el o sa inteleaga ca ai fost o prietena adevarata si i-ai spus ce simti. fundita daca ti-a placut ideea mea plss. :*
Baieti sunt din accesi clsa si pot aparea conficte nu vreau ca sa auda diriga lor si dupa toata cancelaria. Ei stiu ca am fost cu un baiat din 8 din cauza unor zvonuri dar zvonul sa ingropat deoarece se dadea la toate prietenele mele.
Bună.
Întâi învață să te exprimi și apoi să-ți fugă gândul la băieți!
Pa, pa.
ChristinaCriss întreabă: