Da, ai procedat gresit.
Iti este familiar dictonul "tine-ti prietenii aproape, iar dusmanii si mai aproape"?
Ce crezi ca va face ea dupa acest episod? Da, ai ghicit, va incerca sa-ti influenteze iubita si sa bage strambe intre voi, cu si mai multa inversunare. Ar fi trebuit sa anticipezi faptul ca nu-i chip s-o indepartezi pe prietena ta de ea, si sa stii ca in aceste conditii ti-ar fi fost mult mai folositor ca in loc sa-i declari razboi, mai degraba sa o pupi in coor.
Da, ai procedat gresit!
Prietena ta nu este sluga sau copilul tau, neavand voie sa o controlezi sau sa-i impui ceva, fiidca are si ea creier si poate judeca si decide cu cine iese, ce face samd.
Ti s-a facut rusine de prostiile scrise si ai disparut?
Sper macar ca ai inteles ca nu este normal sa interzici cuiva ceea ce tie nu-ti place si nici sa manipulezi oamenii dupa cum vrei tu.
Ia de invata sa respectii oamenii si deciziile lor!
Cine ești tu de fapt s-o numești "parașută"? Ai tu vreo durere la hipotalamul pe chestia asta?
N-ai, așa că vezi-ți de lungul nasului
Salut! Ai cam pus paie pe foc... Mai mult din cauza fricii. Tie iti era/este frica ca prietena ta sa nu te insele avand in vedere anturajul ei. Insa daca ai gandi cerebral, ai constientiza ca in viata mai suferi si pierderi si daca ar fi fost ca prietena ta sa iti faca una ca asta, macar ai fi avut toata dreptatea si toate drepturile la mana ta incat sa o dai cu sutul afara din viata ta, fara sa ai regrete.
Acum te-ai bagat intr-un rahat mai mare. Pentru ca daca ceea ce zici tu e adevarat, fata respectiva o va intoarce usor pe prietena ta impotriva ta mai mult decat pana acum. Si cu o singura piatra ai omorat doua pasari. Prima la mana: Ca i-ai dat satisfactia fetei aleia si motivatia de a face lucrul asta nasol. Iar a doua la mana, ca prietena ta a cazut la mijloc in tot rahatul asta si va fi mai devreme sau mai tarziu corupta cu succes de asa zisa ei prietena.
Tu esti cu fata asta, vrei sa-ti mearga bine cu ea. Acum ce facusi? Ti-ai aprins paie in cap.
Urmeaza sa fii tratat exact cum ai tratat-o tu pe ailalta. Karma
Nu stim noi ce fel de om e prietena prietenei.
"este parașută (umblă mult…."
Stii ce umbla si mai mult? Vorba.
Baietii vorbesc multe, se lauda, le-ar "place" sa fie cu fata, dar nu inseamna ca au si reusit ceva cu ea.
O fi ea cum spui tu. Macar s-a dat la tine?
Ce am auzit de ea, am auzit de la prietena mea, ca și este conștientă de ce fel de persoană este, mai demult nu era așa din spusele ei, poate am exagerat ca umblă mult ( 7 persoane diferite într-o săptămână când stau să mă gândesc nu e așa mult, vorba aia alții într-o viață nu au atât?)
Vreau sa-ti atrag atentia asupra unui lucru:
Prietena ta a divulgat conversatiile voastre catre o terta persoana (prietenei ei)
De asemenea, a divulgat chestiuni intime, impartasite de prietena ei, unei terte persoane (adica tie).
Inainte de a-ti face griji despre conduita altora, ai grija tu cu cine te insotesti.
Nui bine să vorbești urât despre prieteni ei/lui. Este foarte urât și greșit să vorbești de un om în așa fel. Ori și cum ar fi acel om, ori și cum ar arăta acel om, orice obiceiuri... ar avea acel om. Este alegerea lui/ei. Nu ai dreptul nu țise case să vorbești urât și să judeci pe alți oamenii pe la spatele lor. Ori și cum ar fi el/ea. Este alegerea lor.
Dacă ia te iubește cu Adevărat nu ai de ce să-ți faci griji sau săte răstești la prietenii/prietenele ei doar fiindcă "țisa părut " ceva greșit, sau alte apucături și manifestări...
Dacă vrei săi spui ceva prietenei/iubtei/iubitului. Dumnezeul nea dăruit glas și voce inimă și sufletul să putem vorbi ca oamenii între noi nu săne judecăm nu săne certăm nu săne dușmănim nu săne asemănăm cu bolnavi mintali care caută scandale certuri din ori și ce.
Să nu vorbești atâta de urât și greșit pe seama nimănui fiindcă ești băiat mare ești bărbat! Este foarte urât foarte greșit din partea unui cavaler unui bărbat, băiat să vorbească în halul ăsta. Nu nise cade nouă la bărbați să vorbim, înjură, în halul ăsta pe nimeni și mai ales să vorbim în numele unei persoane ce nu este prezentă. Nu avem de unde ști noi. Noi nu suntem Dumnezeul. Noi suntem oamenii și așa ar trebuie să rămânem nu săne Dezumanizăm și pe cine ne convine și nu ne place să-l facem cu vrem noi și ne vine nouă. Nui normal nu-i bine frate.
Da, normal ca ai procedat gresit.
Numai prietena ta este in masura sa decida cu cine este prieten cu cine este nu.
Faptul ca are o viata o viata si se bucura din plin de ea- este perfect NORMAL si este doar treaba EI, pe ea o priveste, nu pe tine.
Faptul ca este o influenta proasta bagandu-i idei in cap, asta e alta treaba. Aici e,, buba''. Insa, daca prietena ta se ia dupa aceasta, e clar. Ti-a facut un bine, sa vezi ca relatia nu ar fi functionat mai departe.
Alta treaba, faptul ca i-ai vorbit urat, este foarte grav. Eu n-as putea sta langa omul care mi-a facut prietena parasuta, pentru ca. asta spune multe despre tine.
Ai procedat corect! Vezi ca s-ar putea sa iti infesteze si iubita ta cu mentalitatea ei.
Ai greșit. Nu poți impune iubitei ce prieteni să aibă.
Dar dacă influența prietenei ei o face să te înșele sau să apară probleme între voi, atunci ai tot dreptul să te protejezi: prima oară discuți cu prietena serios iar dacă nu se rezolvă, pui stop relației și asta e.
N-ai procedat deloc gresit. i-ar prietena aia a ta. nu o poți numi prietena. nu vreau sa jignesc pe nimeni doar imi zic parerea.