| Toalamare a întrebat:

Salut, va explic situatia mea ca sunt putin speriat, deci de craciun ne am strans toata familia, si a venit si sora lu matusa mea care are 18 ani, gen eu nu s nimic de sange cu ea ca matusa mea e sotia lu unchi mi-a care e fratele lu maica mea, nu suntem rude de sange, ceva foarte indepartat si fata asta m-a sarutat, pe moment eu nu m-am gandit la riscuri si m-am sarutat cu ea cateva secunde si i am pus mana pe fund prin pantaloni dar gen doar pe fund, dupa asta i-am zis ca nu e ok ce se intampla si ca ar trebui sa ne oprim, am vorbit cu ea, ea mi-a spus ca relatii sexuale n a avut deloc, sex etc
I am vorbit si de sex oral si mi-a zis din prima ca i s ar parea scarbos, insa ea mi-a zis ca s-a sarutat cu mai multi tipi, adica gen nu deodata ???? dar ma refer ca gen are peste 10 baieti cu care s-a sarutat dar cel mai in " varsta " a fost unu de 24, asa s-a sarutat doar cu baieti cu care a vorbit de varsta ei si va spun pe sleau, imi e frica de o boala cu transmitere sexuala, ce parere aveti, merita stresul sau ma stresez degeaba?

8 răspunsuri:
| XxBlueRosexX a răspuns:

Bolile cu transmitere sexuala se iau doar prin sex (normal, oral sau anal) deci stai linistit ca nu iei nimic prin sarut decat herpesul dar ala nu e boala e o eruptie pe buza de toata frumusetea care trece in cateva zile

| Toalamare explică (pentru XxBlueRosexX):

Chiar si daca i am pus si mana pe fund prin pantaloni?

| XxBlueRosexX a răspuns (pentru Toalamare):

Sansele sunt zero din moment ce ai atinso prin pantaloni...e imposibil

| Emilian65 a răspuns:

Zici ca nu ești ruda cu ea. Unchiul tău fiind fratele mamei tale eu, zic ca fata respectiva este verișoara de gradul I cu tine. Deci sunteți ruda de gradul I.

| VoidEternal a răspuns:

Te stresezi degeaba.

| Cavaler001 a răspuns:

Ce contează gradul de rudenie legat de riscul de a fi luat vreo boala prin sărut? happy
Stai calm. Așa cum ți.a mai zis cineva sunt mari șanse să nu fi luat nimic.

| Bobbi1234 a răspuns:

Nu te stresa. Nu s-a intamplat nimic.

| Mihai_Andrei_1981 a răspuns:

N-ai de ce să-ți faci griji.