| FirsT1001 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Sambata am facut dragoste cu prietena mea iar cand am vrut sa schimbam pozitia si am scos-o pe toata lungimea prezervativului era un lichid ciudat, unsuros, spre alb, in afara lui. Nu am ejaculat, am ejaculat dupa ce am scos prezervativul la baie si destul de mult. Acum s-a intamplat sa urineze foarte des si necontrolat adica ii vine mereu, o doare cand urineaza si urineaza chiar si sange. Ea spune ca a " racit la ovare". Ma gandeam ca poate are o cistita dar vreau sa ma ajutati voi va rog. Cand urineaza o doare acolo inauntru si nu numai, si sanii au durut-o putin. Exista sansa sa fie insarcinata? Prezervativul l-am verificat dupa, am pus si apa in el si nu era spart, nici macar putin. Sa fie lubrifiant + secretia ei? Era destul de mult dar eu nu ejaculasem, mai aveam putin pana sa o fac. Mi-am dat drumul la baie cam dupa 3-4 minute. Intrebarea mea e ce era lichidul acela ciudat unsuros spre alb de pe prezervativ? Dupa ce am scos prezervativul, penisul era parca dat cu lubrifiant adica asa lucios si alunecos. Oare era sperma sau doar secretia ei si lubrifiant de la prezervativ? Am folosit extra safe deci cu mai mult lubrifiant. Repede va rog, am nevoie ajutor si de raspunsuri. Va multumesc

5 răspunsuri:
| dariaelena a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa se duca la control, pentru un set de analize, pentru ca nu e de glumit mai ales daca urineaza cu sange.

| SkyPilot a răspuns:

Lichidul este secretia vaginala a fetei.
Sansele de graviditate sunt minime, practic nule.
Cistita este cel mai bun candidat pentru simptimele descrise. Fata ar trebui sa mearga la ginecolog.

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Sunt teste de sarcina de cumparat la farmacie. se fac dupa o saptamana de la contactul sexual.

| Kenwill a răspuns:

Nu cred ca e insarcinata.
Poate te ajuta asta :P
Vezi ce simptome are si daca se potrivesc cu cele de aici
http://www.csid.ro/......-11374439/

| IoanaPsy a răspuns:

Acel lichid unsuros si alb reprezinta secretiile vaginale ale prieteni tale, lubrifiantul natural care se secreta in timpul preludiului. In functie de consistenta, aspect si miros, ginecologul poate identifica daca este vorba despre o afectiune ginecologica. Simptomele despre care vorbesti sunt ingrijoratoare, ar trebui sa o convingi pe prietena ta sa mearga la ginecolog pentr un set de analize. Poate sa fie cistita, poate sa fie altceva. E important sa ia masurile necesare pentru a evita complicatii viitoare. Chiar si cea mai banala afectiune ginecologica, netratata in timp, poate cauza infertilitate, pe langa alte complicatii.