Ratata esti tu ca nu poti avea acel tip de baiat, intelegi? Eu iti dau un raspuns dur si serios care sa te faca sa te trezesti la realitate, totodata, o sugestie, pentru ca eu nu iti zic de rautate dar tu consideri o insulta ce iti zic eu aici. Du-te si cauta-ti baiatul vagabontel la care ai visat, alege calea grea dar sa nu te intorci aici sa plangi ca te-a inselat sau s-a despartit de tine sau mai stiu eu ce a facut si suferi si incepi sa bocesti poate crezi tu ca-s un ratat de pe TPU dar stai linistita ca aparentele mai si insala, am ranit multe fete si am fost si eu asa vagabontel dar m-am mai linistit, acum sunt intre. Iti ofer perspectiva mea si sugestia mea daca o iei de bine, bine, daca nu, ura si la gara
Draga mea, a nu avea iubit nu e o drama. Slava Domnului că ai sănătate că să le poți face pe toate, că ești întreaga și nu ai vreo diformitate. Sfatul meu este sa te focusezi pe cariera iar iubirea va veni și ea în cele din urmă. Alege să te distrezi și prin distracție zic călătorii, să înveți la perfectie o limbă străină. Mai multa valorează sa ai o minte sănătoasă și un corp sănătos decât o căsnicie. Trust me.
Si nu-ti mai da tu atata importanta ca nu ma impresionezi, nu esti tu vreo Nefertiti ascunsa nu mai asuma ca si cand mi-ar place de tine sau ai putea sa ma castigi cu 2 vorbe si un Instagram chiar crezi ca m-a deranjat modul in care ai descris tu baietii? Nici pe departe, ai niste preconceptii de tot rahatul, si da, m-as putea incadra in ce spui tu acolo din moment ce am 1.80, port streetwear in majoritatea timpului, am o freza mai excentrica, nu port ochelari si n-am avut niciodata probleme cu vederea, fac sala, sunt greu de castigat pentru ca am un respect imens de sine si pentru ca imi stiu valoarea si stiu ce vreau, eu ti-am dat o sugestie, poti fi fata desteapta si sa bagi la cap ce am zis sau poti face lucrurile ca tine, sa vezi ce inseamna suferinta pentru ca suferinta din dragoste e grea si eu si multi am trecut prin asta si poate si tu o sa treci prin asta dar daca iei ce spun in considerare poate o sa atenuezi acea suferinta si sa realizezi niste lucruri, pentru ca toata suferinta asta va fi un soc mare pentru tine mai ales daca esti o persoana emotiva
Si stai linistita ca nici urat nu sunt, daca eram urat aveam mai putine relatii ca tine
O sa ai un iubit cand te vei mai maturiza. "Cum imi pot face iubit?" - cu intrebari din astea nu cred ca prea curand.
Iubirea vine cand vrea ea si nu cand vrem noi. Nu poti face pe cineva sa te placa. Nu conteaza ce varsta ai si nu ai avut un iubit. Conteaza sa ai pe cine trebuie langa tine, si asta vine la timpul potrivit
Mi s-a părut că poate că aștepți ca bărbații să îți ofere primii atenția și intențiile. La femeile frumoase această așteptare deseori duce la singurătate, deoarece bărbații nu sunt atât de hotărâți în sine și gândesc că are deja pe cineva ș.a.m.d.
Problema e că eu nu am unde cunoaște acel gen de băieți care îmi plac... Nu știu de unde să îi scot
Ii vad pe insta, uneori pe strada și atât
Dar nu știu vreun loc care poate să mă ajute sa intru in seama cu ei
Păi dacă îi ai pe insta atunci contactează.
Pe stradă tot poți să îi cunoști, dar dacă nu sunt grăbiți, cel mai bine într-un parc dacă îi întâlnești. Alți comentatori au scris despre cerințe ridicate și dacă e chiar așa, atunci o să fie mai greu, dar posibil, deoarece bărbații foarte frumoși deseori au atenție multă și ei nu prea o oferă altcuiva.
Așa judec și eu, când sunt singur de mult timp, și mă uit la poze
Dar să știi că singura fată de care m-am îndrăgostit, nu mă atrăgea deloc la primele întâlniri, o consideram (și era) sub standardele mele.
Salut!
Prima data ti-as pune o intrebare: unde ti cauti un iubit? Daca te invarti in acelasi cerc de prieteni, cunostinte de la scoala, serviciu? Daca mai rau stai doar online si te uiti la pozele altora sau incerci sa ti faci acolo prieteni sper ca realizezi ca esti intr-o lume paralela.
Cand nu o sa te mai stresezi ca iti doresti un iubit, o sa apara ca din senin.
Ma potrivesc perfect acestei descrieri, ce zici, ne bagam?
Din ce am inteles din intrebare, esti foarte disperata, ai apucaturi de panararama, cel mai probabil te barfesc baietii pe la spate ca vor doar sa te reguleze si sa te paseze apoi de la unul la altul
Ia cu tine o prietena doua și mergi prin cluburi, concerte, locuri unde vin băieți ok. Dacă nu ai viata sociala sau cerc de cunoștințe mai mare e mai greu. Fa ți prieteni mai mulți, în cercul lor ai putea întâlni un băiat care sa ti placa.
Dai sfatul asta dupa ce ai intrebat daca are ceva sa puna amanta somnifere in ceasca sotiei si a copiilor...
Se vede ca esti o frustrata divortata
Incearca sa te rupi de tot de viata sociala pe care o ai acum, pauza 2-3 luni, in acest timp schimba-ti rutina zilnica, inlocuieste retelele sociale de orice fel cu cititul unei carti adevarate nu kk turi de alea asa zis motivationale. Vorbesc foarte serios, reconstruieste-ti imaginea, elibereaza-ti mintea de stres, invidie, arogante. Mai ales ca acum este postul Pastelui, posteste cu toate si cauta linistea spirituala. Dumnezeu iti va trimite pe cineva dupa ce te "curati" de toate gandurile negre, invidii, egoism..etc
Esti foarte tanara, esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri
Doamne, cat hate poate sa existe pe site-ul asta.
@Ava1231: bine ai venit in lumea adevarata! Pur si simplu nu ai intalnit inca persoana care sa corespunda "standardelor" tale. Nu fi disperata, continua sa fi tu insuti, nu incerca sa "sari" pe primul intalnit, asta ii sperie pe baieti. Ca sa ai o relatie de durata, apropierea se face in timp, rareori e dragoste la prima vedere, aia e prin filme.
O sa vezi ca pe masura ce te maturizezi, standardele se vor schimba de la sine, de exemplu nu va mai conta atat faptul sa nu aiba ochelari, ci va conta mai mult cum se comporta cu tine.
Tot ce poti sa faci e sa iti traiesti viata in continuare si sa cunosti oameni noi. Nu o sa vina un iubit la poarta ta fa-ti prieteni, hobby-uri, iesi in oras si vei gasi pe cineva
Pai important e sa mai iesi din casa, sa cunosti lume. Sa te re-evaluezi pe tine si sa iti re-evaluezi asteptarile. OK, nu esti urita, minunat. Ce defecte crezi TU ca ai?