anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,vă rog am nevoie de sfaturile voastre.
Am o clasă nouă,iar în ea e şi băiatul de care îmi place încă din an,la început de septembrie îi făceam ochi dulci,dar nu a mers.Aşa că am hotărît să las asta baltă,nu-i mai atrăgeam atenţie chiar deloc,doar cu ceea că el e lider iar eu adjunct, şi-l ajutam cînd trebuia, peste 2 săptămîni am observat că începuse să-mi atragă atenţie,apoi la ore se aşeza cu mine,cerea ajutor la temele pe acasă, mă privea uneori toată lecţia, mai ales cea de ed.fizică sau civică, îmi oferea haina lui de multe ori cînd eram la ed.fizică afară era frig, etc.Azi mi-a propus să ieşim,eu cu greu,dar am acceptat pentru că îmi place de el demult şi enorm,dar nuştiu ce să fac,cum să mă comport cu el,nu vreau să-l pierd,mi-e frică doar că ar vrea doar să flirteze,dacă ar fi aşa atunci nu aş mai accepta să ies, cum să aflu intenţiile lui, vă rog daţi-mi nişte sfaturi!
Funda şi note! aştept...

Răspuns Câştigător
| Chiruuu a răspuns:

Eu zic sa iesi cu el, sa vorbiti, sa va distrati si sa lasi totul de la sine. Daca va fi ceva intre voi? Lasa lucrurile sa se deruleze singure, nu grabi nimic, poarta-te normal.

2 răspunsuri:
| SaaRaa25 a răspuns:

Bun. Din cate am inteles, ceva de geu ca este indragostit, dar eu zic sa iesi cu el, poatee va fi ceva, poate nu. Dar poti sa aflii intr-un singur mod, stai cu el cteva zile, vezi cum se comporta, si iti vei creea o imagine asupra lui.

| Cleopa a răspuns:

In primul rand nu terbuie sa iti mai fie frica. daca o sa il pierzi inseamna ca nu era pentru tine si ca viata iti rezerva un baiat si mai frumos si mai bun. apoi comporta-te natural, asa cum esti tu. nu incerca sa pari alta caci nu va ajuta la nimic. mult succes