| TraianIImperator a întrebat:

Salut! Vă rog, cât mai multe răspunsuri. Am o colegă de facultate care este foarte timidă. Cum aș putea să fac ca să ne cunoaștem mai bine (ea nu prea vine la facultate, poate pentru că are un loc de muncă)? Ideea este că și eu sunt foarte timid și cred că ar putea să iasă ceva superdrăguț între noi. Și, chiar dacă ar fi să nu avem o relație (de iubire), măcar să fim prieteni foarte buni, avem cel puțin un subiect comun pe care să discutăm: domeniul în care studiem.
Și mai am o întrebare: cum pot face persoanele cu care vorbesc mai mult să aibă foarte multă încredere în mine, încât să mă considere dacă nu cel mai bun, măcar unul dintre cei mai buni prieteni ai lor?

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Trebuie sa iti iei inima in dinti si sa o intrebi direct pe aceasta colega daca nu doreste sa iesiti la o cafea sau ceva, poate in zilele cand stii sigur ca vine la facultate.De obicei in jurul acestora sunt cafenele dragute.

Iar titlul de cel mai bun prieten cred ca e destul de subiectiv, deoarece nu toate prieteniile sunt la fel. Unele se bazeaza numai pe distractie si atat, pe cand altele pe comunicare si incredere, pe langa distractie, plus ca mai exista si prieteniile pe interes. Tu trebuie sa descifrezi si sa citesti oamenii din jur, astfel incat sa le castigi increderea. Ca regula generala, noi ca fiinte sociale ne apropiem foarte usor de cei care au experiente similare si impartasesc opinii asemanatoare, sau chiar traiesc anumite experiente ca si noi, mai mult sau mai putin marcante, care evoca fericire, tristete, etc.

| ywar a răspuns:

Arata-i pitonul si se rezolva. Cu asta o rezolvi imediat. Va fi interesata sa studieze cu tine. Orele de facultate vor fi mai placute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timid, timid dar nick-ul TraianImperator ar fi trebuit sa înseamne că nu ești timid.

| TraianIImperator explică (pentru anonim_4396):

Știu, mi l-am pus ca să mă dau și eu puțin marelaughing

| ContAnoNiMMM a răspuns:

Cu foarte mare drag ti-as raspunde pe Instagram la intrebarea asta, daca esti dispus sa mi-l dai, hit me up happy