A fost inca odata,si inca odata,o sa fie si de acum inainte.
Tu alegi.
Vrei sa ramai asa,cu el sa-si bata joc,sau nu?
si fii atenta la cum scrii, inainte pe p si b nu pui niciodata n, pui m.
nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu, deci scriem "urat"
ce pretentii ai?
V-am*
imbatat*
atata*
sa-l*
i-am*
S.A.M.D
Iarta-l daca il iubesti si el o sa-si dea seama ca tii la el. nu e ceva rusinos in a ierta prima / primul o persoana.
Bafta multa.
Paraseste-l...asa e cel mai bine crede`ma. Daca nu stie sa se poarte cu tine si te jigneste, inseamna ca nu te respecta si nu te merita.
Curaj!
sper ca te-am ajutat.
Daca a mai gresit o sa mai greseasca. Ceea ce nu inteleg de ce ii permiti asa ceva...De ce plangi daca nu e vina ta? Il iubesti dar asta nu prea e dragoste.Mai lasa sa treaca ceva timp.Bautura e boala grea.Bea un ceai de tei, te calmeaza.
Pai nu-l ierta poate asa se invata minte.eu zic sa-l lasi... tu nu vrei langa tine un baiat care sa bea, sa vb urat si care poate sa ajunga sa dea in tine? nu cred.gandeste-te.explica-i,vb cu el, iar daca nu te va asculta sau va continua asa eu zic sa-l lasi chiar daca il iubesti si iti va fi greu o sa-l uiti.
tu ori esti super indragostita ori.in fine.Asta isi bate joc de tine in ultimul hal si tu accepti. Pustoaicele din ziua de azi.in ritmul asta ai sa ajungi o casnica neingrijita batuta de soarta si de sot, inselata.Dar nu-i nimic fata daca atat te duce capul asa sa stai.
Depinde si de relatia voastra.in primul rand e normla sa bea e b poate nici nu stiu amineste de ce a zis
vb cu el spune-i ce tea deranjat numai prin comunicare poti rezolva porb
si numai plange ca cu plansu nu rezolvi niciodata nimic.
beausingurlamasamea întreabă: