RobertClaudiu a dat copy paste dar nici el nu cred ca stie la ce ca nu se intelege nimic pe acolo!
Hipster/itza este ceva de genul Rock/eritza! Hipsteria este un nou val cum a fost cel Emo de care in ultimul timp nu s-a mai auzit nimic!
Singurul lucru care il mai stiu e ca oamenii astia fac tot posibilul sa se imbrace cat mai urat!
Imi pare rau dar cu mai multe nu pot sa te ajut pentru ca nici pe internet nu sunt date prea multe detalii!
Uite cam asta ii
hipster cumpara cani, tricouri şi magneţi
Nonconformişti sunt o subcultura de bărbaţi şi femei, de obicei între 20 şi 30 de ani care gândirea valoare independentă, contra-cultura, politica progresivă, o apreciere de artă şi-rock indie, creativitate, inteligenta, şi bătaie de joc plin de duh. Cea mai mare concentraţie de hipsters pot fi găsite trăiesc în Williamsburg, Wicker Park, şi cartiere Misiunea Districtul de centre cosmopolite majore, cum ar fi New York, Chicago, San Francisco şi, respectiv,. Deşi "hipsterism" este de fapt o stare de spirit, de asemenea, se împleteşte deseori cu sensibilităţile de moda distincte. Nonconformişti respinge atitudinile cultural-ignorant de consumatori mainstream, şi să fie văzut de multe ori sunt de epocă şi purtând moda magazin de cumpătare inspirat, blugi strans pe corp, adidaşi old-school, şi, uneori, ochelari cu ramă groasă. Atât bărbaţii, cât şi hipster similare femeilor sportul stiluri de androgin de păr, care includ combinaţii de reduceri murdar loden şi laterale asimetrice-swept Bangs. Aceste stiluri sunt adesea asociate cu activitatea de stilisti creative la saloane urbane, şi sunt, de obicei, prea "Edgy" pentru consumator mainstream cultural-protejate. "Efort cool" look boem urbane ale unei hipster este exemplificat în Urban Outfitters, iar anunţurile American Apparel, care satisface spre hipster demografice. În ciuda concepţii greşite bazate pe gusturile lor estetice, hipsters tind să fie bine educaţi şi au adesea grade de arte liberale, sau de grade în matematică şi ştiinţe, care necesită, de asemenea, anumite abilităţi analitice gândire creativă. Prin urmare...
mai mult...
beausingurlamasamea întreabă: