| Florincristi20 a întrebat:

Salut, va rog, lămuriți-mă și pe mine cu un aspect legat de fete femei. Care credeți ca sunt mai strâmte cele tinere de 18-19 ani sau nu conteaza vârstă? Vad mai mulți barbati ca mai mult prefera fete tinere, cică prospături, la ce se refera ei cu asta? Dau funda, fără jigniri va rog

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Daca nu ai trecut prin cateva nasteri, si nu ai 50+ ani, conteaza si elasticitatea vaginului, toate sunt,, stramte'; in felul lor. Acel organ e diferit de la persoana la persoana

6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Prospaturi adica noua pentru el, la asta se refera, ca doar nor fi alea virgine laughing
Legat de strimtori, aia tine de cum este fiecare femeie, de confiormatia ei, a vaginului, cit de elastic este si povesti de astea. Nu tine de cati ani au.Sint care au avut copii si sunt mai bune ca cele tinere care nu au copii, cum zic depinde de corpul fiecaruia.Gindeste ca si al femei este ca si la barbati, unia au scula mare, altii, mijlocie, altii mica si tot asa.
Ooamenii sunt diferiti atit fizic cit si psihic, cit si referitor la sex, cit ii cere, cit simte nevoie si tot asa.

Femeile cu probleme genul asta legate de vaginul lor schimba barbatii mai des, iar barbatii mai putin dotati nu prea schimba femei ca gasesc mai greu femei interesate.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca esti barbat insurat si cu o droaie de copii, poate ar trebui sa lasi intrebarile astea pentru alta viata.
Ce griji au unii cu copii acasa!

| Florincristi20 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Tu ai lăsat preocuparea eu întreb măcar de curiozitate cu câte fete domnișoare doamne ai probat pana acum? Cred ca nai ani de viata câte femei ai avut la viata ta dacă nu vrei sa răspunzi da mai departe

| VoidEternal a răspuns:

Unele intrebari e mai bine sa ti le pui doar tie in gand. Asta e un exemplu bun. Asta daca nu vrei cu tot dinadinsul sa semnalizezi ca esti libidinos. Intreaba pe chat gpt.

| Florincristi20 explică (pentru VoidEternal):

Libidinos ești tu ca nu știi decât sa jignești oamenii de ce nu îți vezi de treaba ta ca nu team întrebat pe tine javra ce esti

| VoidEternal a răspuns (pentru Florincristi20):

Ai intrebat pe un forum PUBLIC bo$$ulica, asta inseamna sa iti asumi sa auzi si alte lucruri decat alea pe care vrei sa le auzi, altele decat "raspunsul corect" din mintea ta. Apropo, daca stii raspunsul corect, la ce dracu' mai intrebi?

Stiu mai mult decat sa jignesc, dar numai cu cine merita. Nu e cazul la intrebari ca "cine o are mai stramta?"

Apropo, "te-am" se scrie cu cratima.winking Cu placere.

| Florincristi20 explică (pentru VoidEternal):

Va e teama sa recunoașteți adevărul ca voi preferați numai fete mici de 18 19 ani le păcăliți și le probați prin mașini și nu recunoașteți adevărul daca nu vreibsa răspunzi da mai departe eu nu am avut privilegiul tău sa zic sa am ocazia asta de aia întreb eu am luat-o pe soția mea deja cu 4 copii născuți din alte relații pasagere și mai am și eu cu ea patru copii nu am avut de ales pricepi? Dacă nu ma cunoști nai dreptul sa judeci în primul rand

| Kufu95 a răspuns:

Asta mai bine ține-o pentru tine.

| Laomarginededrum a răspuns:

Nu te poate nimeni lămuri.
E haos in mintea ta.

| Kufu95 a răspuns (pentru Laomarginededrum):

Să citești și celelalte întrebări de la el, să vezi că omul a rămas blocat pe asta.