Te cred draga mea,stiu cum este, dar doar tu te poti ajuta, gandeste-te ca e un pas inainte, cei drept nu te merita, si ti am mai spus, asa ca ocupati mintea cu ceva, nu cu pozele lui
https://www.youtube.com/watch?v=WSIwSj-dH-o
Ca era prost si nu a apreciato
Pai ce sa faci? Stai sa îți plangi de milă sau îți ocupi timpul cu ceva util
Iubirea cu forța nu exista, ăla e viol
Du-te si fa-ti viata nu il mai astepta.e pacat de tine sa suferi asa!
Am trecut si eu prin asta. Trebuie sa rupi legatura complet cu acea persoana si sa o eviti cat de mult poti. O sa treaca mult timp pana iti revii si nu e okay niciodata sa te grabesti sa intrii in alta relatie doar ca sa uiti de fostul.
Mie cred ca mi-a trebuit 3 ani ca sa uit de o relatie de 9 luni.
Nu o sa doara la fel, durerea aia o sa dispara incetul cu incetul si depinde de tine daca o sa fie cateva luni sau ani. E normal sa nu fie usor. Ai sentimente si e greu sa le ignori.
Incearca sa scapi de tot ce-ti aduce aminte de el si sa eviti sa vorbesti despre el sau sa te duci prin zone unde sti ca e el.
Iubirea vine cu momente frumoase dar si cu momente dureroase ca acesta.
Incearca sa-ti gasesti alte ocupatii. Uita-te la comedii sau alte lucruri fun si evita filmele romantice. Gaseste-ti alte hoby-uri, fa sport si tine-ti mintea ocupata.
O sa vina o zi cand nici nu o sa-ti dai seama ca a trecut si nu mai doare asa de mult cand te gandesti la el ca ai pe cineva care te apreciaza si e mai important.