| mikiscence a întrebat:

va rog sa imi spuneti care au fost la voi primele modificari ale organismului...primele simptome(vorbesc de prima luna)de sarcina! ce modificari au avut loc la nivelul vaginului. daca au avut, evident... orice amanunt e folositor! va multumesc si va pup!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Primele simptome apar incepand din saptamana a treia si sunt: somnolenta, oboseala, posibil diaree sau constipatie fara motiv. Urmeaza dureri de sani, balonare si o usoara pigmentare a mameloanelor si a vulvei. Nimic mai mult.

mlm
| mlm a răspuns:

Nu prea apar modificari in primele 2 luni, mai apoi pot apare modificari de largire a uterului, sanii te dor, apar greturile, te poti schimba la fata, ti se pot umfla picioarele, ai mai tot timpul senzatia de somn, poti lua kg in plus.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Sincer eu personal... am avut modificari doar la nivelul sanilor... ma doreau ingrozitor... in special sfarcurile, dar asta a trecut prin luna a 2 a... la nivel vaginal eu nu am avut modificari pe tot timpul sarcinii... din cate stiu exista cazuri in care este posibil sa apara niste scurgeri vaginale mai vascoase (sunt normale) insa nu foarte mult cantitativ, daca e abundenta scurgerea si urat mirositoare inseamna ca e o micoza si trebuie neaparat tratata,... eu alte probleme nu am avut pe toata perioada sarcinii ...multa sanatate

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

In prima luna de sarcina nu se vad modificari si nu prea simti nimic. Am avut doar greturi, inca din a doua saptamana de sarcina. In rest, nimic.
Abia in luna a doua am inceput sa vad modificarile organsimului si sa simt cu adevarat ca sunt insarcinata.
In a doua luna de sarcina am simtit ca uterul isi mareste dimensiunile. Sanii au devenit sensibili la atingere. Greturile s-au intensificat si am inceput sa consum mari cantitati de apa, pentru ca aveam senzatia de uscaciune in gura. Am inceput sa fiu somnoroasa mai tot timpul si mai sensibila din punct de vedere emotional.

| haladita2307 a răspuns:

Pei cam ce a spus si fata care a raspuns prima nu cred ca e vreo modificare in prima luna in a doua da dar incepe sa se vada in luna a treia pana atunci incearca sa iei vitamine daca bineintele doresti sal pastrezi si daca ai intrebari legate de medicina ar fi bine sa te duci la un control si o ecografie ar fi super sa-l vezi in primele saptamani. Succes

Întrebări similare