Buna dragule, dar tu cati ani ai? 12 nu? si al varsta aceasta iti arde de iubiri adevarate, vai de mine eu iti sugerez sa te mai uiti odata peste ceea ce ai scris mai sus si sa ne zici dupaceea si noua ce ai remarcat? da? promite-mi si dupaceea o sa iti dau raspunsul meu la intrebarea ta
Buna poti sa ii spui ca inca tii la ea si iti pare rau pentru alegerea facuta. daca nu merge sorry ..asta e. si spune-i tipului ca iti place de ea (daca sunteti prieteni ca altfel sare el primul') si roaga-l sa nu se bage... funda?
La 12 ani ma jucam cu papusile acum nu-i de mirare la 12 ani sa ai prieten/a . Pai invit-o intr-o seara pe afara [prin parc de ex] intra din discutie despre voi 2, spune'i ca tu inca o placi si ai vrea sa te impaci cu ea... intrreab-o daca e nevoie daca si ea mai simte ceva... daca zice ca nu asta este iar daca zica ca da spune'i sa iti mai acorde o sansa . sper sa reusesti sa te impaci cu ea daca u zici ca inca tii Take care!
Pf astia nici nu au buletin. dapoi apoi sa se mai iubeasca.la ani astia nici parul de pe puta nu a crescut .
Ba cel putin eu pot nu ca voi gunoie de pe mijlocul strazi si mai bine iti sugerez sa iti faci un control draga ))