| Marius875 a întrebat:

Salut.Va rog sa ma ajutati cu ceva.Eu am 12 ani si imi place de o fata de prin cartier. Povestea incepe asa acum 2 ani ei imi placea de mine dar eu nu imi placea sau cer putin nu am vazut si acum de revelion am petrecut cu prieteni si am jucat adevar si provocare si a venit si rindul meu si am ales provocare si m-a pus sa o sarut si in acel moment am simtit o atractie. Si am fost impreuna vreo 3 saptamani si nem certat dintr-o porcarie si am decis sa ramanem doar prieteni. Dar mie si cred ca si ei ne mai place unul de celalalt. Dar in prezent s-a mutat un tip pe strada cu un an mai mare ca mine si parca se da la ea si el imi punee forte multe intrebari despre ea desi daca nu ar fi el.Ar fi mai bine cred caci am vrut sa fac eu primul pas va rog dati-mi idei ce sa fac pls va implor va dau FUNDA SI VOT PLS PLSwinking

5 răspunsuri:
| 354 a răspuns:

Buna dragule, dar tu cati ani ai? 12 nu? si al varsta aceasta iti arde de iubiri adevarate, vai de mine eu iti sugerez sa te mai uiti odata peste ceea ce ai scris mai sus si sa ne zici dupaceea si noua ce ai remarcat? da? promite-mi si dupaceea o sa iti dau raspunsul meu la intrebarea ta rolling on the floor rolling on the floor

| AnaMaria1453 a răspuns:

Buna poti sa ii spui ca inca tii la ea si iti pare rau pentru alegerea facuta. daca nu merge sorry ..asta e. si spune-i tipului ca iti place de ea (daca sunteti prieteni ca altfel sare el primul') si roaga-l sa nu se bage... funda?

| Anonym2013 a răspuns:

La 12 ani ma jucam cu papusilelaughing acum nu-i de mirare la 12 ani sa ai prieten/a happy. Pai invit-o intr-o seara pe afara [prin parc de ex] intra din discutie despre voi 2, spune'i ca tu inca o placi si ai vrea sa te impaci cu ea... intrreab-o daca e nevoie daca si ea mai simte ceva... daca zice ca nustraight face asta este iar daca zica ca da spune'i sa iti mai acorde o sansa happy. sper sa reusesti sa te impaci cu ea daca u zici ca inca tii happy Take care!

| FreakzEmil a răspuns:

Pf astia nici nu au buletin. dapoi apoi sa se mai iubeasca.la ani astia nici parul de pe puta nu a crescut laughing.

| Marius875 explică:

Ba cel putin eu pot nu ca voi gunoie de pe mijlocul strazi si mai bine iti sugerez sa iti faci un control draga laughing))