| BitKode a întrebat:

Va rog sa ma ajutati. Deci mie imi placea ( si imi place) de o colege de la mine de la scoala.Inainte vorbeam cu ea in fiecare zi si era cea mai buna prietena a mea ( fata ) si asa m-am indragostit! I-am facut cadouri dar cand i-am spus ca imi place de ea a spus vai ce dragut esti.Si atat! Dar de 1 saptamana sta numai cu un prieten de al meu si il pupa, pun poze pe facebook si pe mine nici nu ma mai bagat in seama! Sunt terminat.Cum sa o uit sau sa o fac geloasa! Vreau sa o fac geloasa rau de tot! M-am apucat de kick boxing si chiar ma simt foarte bine.Cand lovesc sacul ma descarc si cand ajung acasa nu mai am nici un fel de gand.Cum sa o fac geloasa! Multumesc + funda!

Răspuns Câştigător
| VivyAne a răspuns:

Daca vrei sa o faci geloasa, incearca sa te combini cu cea mai buna prietena de a ei si pe ea nu o mai baga asa de mult in seama.Da-i atentie prietenei ei si fa-i complimente.Sarut-o in fata ei si imbratisati-va si faceti poze impreuna.Alint-o cu cuvinte frumoase si ofera-i din cand in cand o floare. Dupa un timp, ea ar fi super geloasa.Si cand se va desparti de prietenul ei, desparte-te si tu de prietena ta. Dupa spuine-i fetei pe care o placi ca ai facut asta pentru ea, ca nu iti placea de prietena ei.Era gelos pentru ce ti-a facut. Daca nu merge asa, cere-ti scuze si surprinde-o cu un trandafir(unul singur, rosu) sau cu o serenada si cel mai important cu cuvinte dulci si o imbratisare urmata de un sarut. Sper ca te-am ajutat. happy

3 răspunsuri:
| DoarImpreuna a răspuns:

Şi de ce vrei neapărat să o faci geloasă? Din câte înţeleg ţi-a fost prietenă nu iubită, deci nu te-a înşelat. I-ai comunicat sentimentele tale şi nu ţi-a dat de înţeles că sunt reciproce.

Hai serios acum? De ce să o faci geloasă, de ce pierzi vremea şi energia aiurea in chestii negative. Foloseşte resursele in chestii pozitive, socializază, împrieteneşte-te şi cu siguranţă vei găsi pe cineva mai potrivită cu tine. În acest fel rămâi şi cu ea prieten şi sunteţi fericiţi toţi.

Succes la trăit viaţa pozitiv!

| Chamberlin a răspuns:

Pune poze pe facebook cu tine si alte fete si scrie in descriere "cele mai frumoase fete" sua "cele mai dragute fete din clasa".

| andreipuiu a răspuns:

Pai, daca vrei sa o faci geloasa ce ar fi sa incerci sa combini una din prietenele ei?