| kitzulea a întrebat:

va rog sa ma ajutati, istoria mea e simpla, o colega de-a mea se intilnea cu un bun prieten, stiam ca lui ii plac, odata chiar m-a sarutat desi eu l-am respins, cit de cit o avea atunci pe colega mea, cu care mai si sunt prietena desi nu atit de bune. Vorbeam cu el totul, si mereu imi spunea ca vrea o fata ca mine, ca s-a saturat de cearta, de capricii, ca vrea o persoana cu care sa vorbeasca care sa il inteleaga.Deci ei s-au despartit si el mie im iplace, am vorbit cu colega mea, ea a spus catotul e bine, ca nu simte nimic pentru el, in final suntem impreuna.Ma simt minunat cu el, si vorbim mereu, parca totul e bine, dar nu stiu de ce ma simt incordata, de parca relatia noastra e pe cale sa se sfirseasca si de cite ori ne vedem acest gind pleaca. dar revine sad si nu stiu cum sa ma comport cu el...am asa o presimtire ca o cauta pe colega mea in mine. si stiu ca ar trebui sa ma bucur pentru prezent caci totul e bine! dar in suflet e altceva, de parca am o piatra pe inima, si nu inteleg cei sad

Răspuns Câştigător
| Emma a răspuns:

Spune`i lui asta si o sa te lamureasca, sau cel putin o sa ti spuna ceva care sa te mai linisteasca
Desi cred ca tu tii mult la el si nu vrei sa-l pierzi!
Ti se pare schimbat in ultima vreme? te suna de mai putine ori decat o facea inainte? va intalniti mai rar?
Daca da atunci chiar trebuie sa-ti faci griji
Dar daca e la fel de cald cu tine, stai linistita iubito.nu i nimic
Adu`ti aminte ca el te-a ales pe tine pentru ca te-a placut, dc ar mai cauta`o pe ea?
Oriqm u vb cu el:*
XoXo

1 răspuns:
| RossSaid a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu el happy