Crede-ma sunt in aceiasi situatie in momentul de fata presupun ca vrei o relatie serioasa dar daca s-a despartot de tine si te vei impaca va fi doar o prelungire tot o sa va despartiti :-J E greu... stiu
Vb cu ea si convinge-o ca merita sa va impacati.
daca si tu o iubesti, iti vei da seama ce trebuie sa faci pentru a o recuceri
Faci cum vrei te convingi singur oricum daca ti-as zice sa te linistesti ca nu are rost tu nu o sa ma asculti!
Dupa cum vam povestit situatia e ca e dragoste la distanta si e foarte greu ea mi-a zis ca inca ma mai iubeste dar se mai gandeste daca vom ramane impreuna. Ce trebuie sa fac? Cum sa o fac sa isi recapete sentimenele ce le avea pentru mine? Cel mai bun raspus primeste funda
Daca te parasit o data crede-ma ca nu face sa te impaci napoi cu ea gata mergi mai departe fara ea daca ea va dori sa fie din nou cu tine o sa te caute daca nu nu totul e terminat si eu am trecut prin asta stiu ca la inceput e greu dar peste o luna vei fi fericit scoate cu totul din cap sterge pozele care le aveti si indeparteazate cu totul de ea ca ea si-a dorit asta nu tu tu nu esti vinovat cu nimic bafta nu te plinge niciodata dupa fete ca pleaca una si vine alta
Sincer sa iti spun ai putea sa iti gasesti alta iubita.Daca nu sa o intrebi` daca mai simte ceva pentru tine. Incearca sa recuperezi relatia daca chiar iti doresti. Spune`i ce simti pentru ea. fundha?
Intreaba-te intai cu ce ai gresit in reletie si incearca sa remediezi problema, daca nu ai gresit cu nimic inseamna ca nu te merita
Mindfulness întreabă: