anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut va rog sa ma ajutati sa fac o alegere, va rog mult pe toti ca deacum nu stiu ce sa fac ma-n pierdut cu totul.Am avut o intilnire de 2 ani si 9 luni cu un baiat, el m-a lasat, si ne-am despartit, apoi iar ne-am impact dar el am inceput sa ma numeasca si sa vorbeasca cu cuvinte murdare atunci l-am lasat eu deacum.In timp de o luna cit am fost despartiti a aparut in viata mea un alt baiat dar e cu 7 ani mai mare ca mine eu am 16 el are 23, se poarta foarte frumos cu mine, vorbeste tot, e simpatic, dar iar imi scrie fostul meu prieten si spune ca s-a schimbat si va fi tot bine, isi cere scuze, eu mai am fata de el sentimente dar miteama sa ma impac si sa inceapa tot ce a fost, vorbe si comportament urit. Ajutati-ma va rog mult

4 răspunsuri:
| mariana20 a răspuns:

Din pacate este foarte probabil sa nu se schimbe. Daca ti-a vorbit urat o va face mereu, iar pe langa asta ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust.Deci cel mai bine ar fi sa mergi inainte fara el.Mai tarziu iti vei da seama ca ai facut alegerea corecta.Bft :*

| Goop202 a răspuns:

Nu ar trebui sa te intorci la el fiti prieteni si atat daca te face in toate felurile lasa-l de ce ai sta sa asculti si in plus celalalt baiat iti poate oferii mai multe poate avea un serviciu si mai bine asa decat somer.Iti poate asigura un viitor daca vrei ceva serios.happy Sper ca te-a ajutat

| vampirghimbir a răspuns:

Cred ca ar trebui s acepti propunerea celui tanar adica celui de care te-ai despartit!
nu prea mi se pare logic ca la varsta ta sa fii cu unu de 23 (bine poate mai incolo)dar acum ar trebui sa ai grija si de tine tongue
si sincer parerea mea e ca ala de 23 nu simte nmik pentru uh doar profita

| MateiAndreea a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa il uiti pe fostul.Trebuie sa mergi mai departe, o persoana nu se poate schimba atat de usor.incearca sa nu mai crezi orice ti se spune si sa te concentrezi asupra prezentului.Ce a fost.a fost, mergi mai departe.Nu prea e bine sa te intorci din drum, o data ce ai facut un pas, e bine sa il urmezi.Sa nu cumva sa ai remuscari, pentru ca din cate vad eu, a pierdut o a doua sansa.Succes si ai grija de sufletul tau, nu il da oricui, e foarte fragil.