Daca te-a cautat inseamna ca si el mai are sentimente fata de tine dar nu cred ca sunt puternice si s-ar putea sa fi dezamagita dar normal ar trebui sa il cunosti. Asta ca erai copila e si vina lui pentru ca nu a siut cum sa te ia dar si tu ai stat cu prietenu lui ceea ce e o chestie de orgoliu si nu prea i-a cazut bine. Purtati o discutie deschisa pe mess fara sa va jucati de-a gelozia.
Ar trebui sa te intalnesti cu el ca sa vorbiti. prietenul lui, e posibil sa fi spus asta din gelozie. am patit.o si eu, dar ne.am intalnit, am vorbit si acum suntem iar impreuna. tot o luna am stat. povestea e cam la fel, doar ca nu era primul prieten:d. cand va intalniti, saruta`l. asta inseamna impacare sigura!. succes!>; d
Hey:*
am fost si eu pusa in situatia ta...baiatul pe care il placeam avea 21 de ani si eu sunt mica [eu am 14]
si cam tot vreo luna m`am intalnit cu el si imi era rusine de el
pe mess ma intreba dc nu-l sarut si chstii din astea
si i-am zis ca daca nu`i convine de mine sa ma lase in pace[el ma facea si intruna copilaroasa si fitoasa ]
apoi am inceput sa ma intalnesc cu un bun prieten de al lui si ne-a vazut cand ne tineam de mana.a doua zi a venit la kine acasa[parintii mei il cunosc] si m-a intrebat ce s-a intamplat cu mine de sunt cu ala si eu i-am zis ...ca daca nu`i place de mine si incearca sa ma schimbe sa ma lase in pace[cu toate ca eu mai tin si acum la el dar ma rog ]
si pentru el m`am certat si cu prietenul lui
asa ca sfatul meu este sa-l lasi dracu in pace
sunt baieti pe toate drumurile nu ai nevoie de unu care incearca sa te schimbe gaseste unu care sa-i placa de tine asa cum esti
cred ca te-am plictisit cu povestea mea...in fine...byee
App
nu te supara ca iti spun
dar eu cred ca poti sa iubeste pe cine dp vreo 7-8-9 luni hai max un an dar nu asa din prima "te iubesc" ca asa ii arati ca tii la el si face ce vrea din tine:*