| Anonim789788 a întrebat:

Va scriu aici pentru ca sunt putin speriat si nu stiu ce ar trebui sa fac. 

In urma cu o saptamana am iesit in club cu niste amici. Acolo dupa ce ne-am imbatat bine ne-au abordat niste fete, nu stiu absolut nimic despre ele(nici macar daca erau prostituate sau nu), in fine, am facut sex cu una din ele (neprotejat, stiu este vina mea dar fiind sub influenta bauturii nu am mai stiut ce fac). 

As dori sa stiu ce analize ar trebui sa fac cat mai rapid si cat de concludente vor fi rezultatele? Avand in vedere ca s-a petrecut recent acel eveniment sau ar mai trebui sa astept o luna pana sa le fac? 

Va multumesc mult si astept un raspuns

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poti sa le faci chiar acum la un laborator cu 50 lei nu mai e nevoie sa astepti 3 luni cum era inainte sau 6. Daca vrei gratuit prin medicu de familie dupa 3 apoi la 6 luni implinite din nou. Se numesc analize BTS complete.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca pana acum adica dupa trecerea unei saptamani de la acel ''eveniment'' pe penisul tau NU au aparut semnele care sa indice in mod cert si sigur ca ai fost infectat cu un BTS, adica o boala cu transmitere sexuala, inseamna ca din acest puunct de vedere ai scapat... cu bine. Doar dupa ce vor trece minim 4-5 luni dar si mai indicat dupa 6 luni se poate face si testarea pentru HIV/SIDA. Multa sanatate!

| Anonim789788 explică (pentru corbulalbrosu):

Am inteles. Pentru hepatite cand ar trebui sa fac testul? Ca rezultatul sa fie concludent?

| Anonim789788 explică:

Tin sa precizez ca am avut urmatoarele simptome:
Greata, lipsa poftei de mancare. mancarimi le intreg corpul si o durere care persista in dreapta sub coasta.

Ar putea fii vorba despre o hepatita?

| mgtow a răspuns (pentru Anonim789788):

Sa nu fie hiv. Sintomele se asociaza cu hiv care devine sida dupa ani cand sa incubat bine virusul netratat. E si stresul care te face sa te simti asa.