anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, vad ceva in neregula la unele femei prin oras. Vad niste femei care merg cu cercei in nas, limba, buric, merg cu haine scurte, isi pun urechiuse de iepure, pisica, isi vopsesc parul in roz?

Voi daca vedeti asa ceva, cum vi se pare, mie mi se pare ceva iesit din comun si ca nu e normal. Voi?

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Esti frustrat baiete ca nu te place nici una si iti versi aici frustrarile, doar libidinosi se uita la fete, iti vezi de treaba, de drum

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Pe mine nu mă interesează că nu mă plac fetele, voi găsi alta de la tara, mă închipui ce se va întâmpla peste 20 de ani, că vor fi toate lesbiene și bisexuale,

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Emma30555 are dreptate

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ceva în neregulă? Pe baza cărei reguli? Regulă, lege, reglementare?
Nici mie nu îmi place, dar nu fac eu reguli.

| Mosotti a răspuns:

Mie mi se pare normal punandu-ma in locul lor, normalitatea e relativa, ce mie mi se pare anormal, altora li se pare normal, dar si invers.

Daca ei se simt bine asa si nu fac raul altora, atat conteaza, pentru ei e normal.
Nu am de ce sa judec eu cu mintea mea, ce simt altii cu mintea lor.

| LPCTSTR a răspuns:

Sincer sa fiu, nu m-ar durea mai tare in cot decat ma doare pentru restul, fiecare cu-a ma-si presupun.

| Hammurabi a răspuns:

E o lume liberă. (cât va mai fi)
Cu ce poate să te deranjze pe tine părul roz sau cercelul din nasul altuia?

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Ma deranjeaza ca de la un nenormal se poate face si altii, spre exemplu: Unu poarta un cercel in nas si il vede si altul si crede ca asa e normal si isi pune si el si tot asa pana ajung toti.

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi și ce poți face?
Că n-ai nici o putere să schimbi tu nimic. Societatea se va duce pe calea ei și în direcția în care are ea chef.
Iar tu te lași afectat degeaba, că n-ai variante. Cel mai bun lucru e să te "gestionezi" psihic astfel încât să nu te mai afecteze chestiile astea.

| Emma30555 a răspuns:

Cu ce te afectează? Numai frustrații mor de grija altora în loc sa se concentreze pe propria viata

Răspuns utilizator avertizat
| Eireann a răspuns:

Sincer nu ma deranjeaza, dreptul fiecaruia de a face ce si cum vrea cu corpul lui, vestimentatia, etc. In urma cu mai putin de 100 de ani era iesit din comun sa vezi o femeie purtand pantaloni, in urma cu 50 de ani era iesit din comun sa vezi o femeie conducted o masina, etc - acum sunt la ordinea zilei. Unele dintre libertatile sau alegerile la care ai dreptul tu astazi au fost in trecut considerate extravagante, "nenormale" sau iesite din comun dar viata isi urmeaza cursul, oamenii se schimba, etc.

| MihaiSpeedster a răspuns:

Cand vad asa ceva, mie mi se pare ca au clovnii zi libera de la circ, si ies si ei la promenada.

| OmBanal33 a răspuns:

Cum mi se pare?
Nu ma intereseaza…
Daca as iesi cu o fata de genul langa mine pe strada?
Cu siguranta nu.
Dar sunt chestii subiective…

| andreikr a răspuns:

Neomarxiști. Femeile au început să se victimizeze cum că sunt luate de picior de băieți. Cum să-ți pui belgiuc în nas și să spargi semințe la fotbal ca fată... Au mai rămas puține fete de calitate, cele care știu cum să se folosească de acest atu când vorbesc cu bărbați, jos pălăria! Din experiența mea personală, toate astea cu cercei în nas, buric, cu părul verde sunt bisexuale, lezbience, asexuale etc etc etc - pe scurt, neomarxiști

Întrebări similare