E geloasa asa fac si eu cu prietenul meu, incearca sa-i explici ca in trecut erati cei mai buni prieteni ca si niste frati etc ca ati copilarit impreuna desi nu-i frumos sa minti:d si ca te-ai intalnit cu ea ca sa ii dai un sfat in legatura cu ceva..vezi tu na..sii zii la pr ta ca o iubesti cuvinte frumoase heiii...gasesti tu cv dui un cadou cv bafta
Dar i-am spus clar cine ii amica aia, nu i-am ascuns nimic, am stat cu ea la telefon pana a venit amica si i-am zis ca o iubesc si de fata cu ea. Nu am nimic de ascuns
Hei...inseamna ca e super geloasa:O.o sa isi dea ea seama pana la urma si o sa vezi k o sa isi ceara scuze de la tine asta da dovada daca te iubeste frate... daca te iubeste cu adevarat nu iti face chestii de astea sa se supere din nimicuri loooll doar nu ai inselat-o sau ma rog linisteste-te o sa fie bine
Acum depinde si ce-ai vorbit cu amica ta poate i-ai zis ceva suparator sau e geloasa
Este logic sa se supere noi fetele suntem foarte geloase vrem sa ne bagati doar pe noi in seama nu si pe altele