| caravaggio a întrebat:

Vb cu o fata de 6 saptamani. Astazi am iesit la o poveste cu o amica mai veche cu care nu am mai vb demult, dar i-am spus si prietenei mele si cred acum ca s-a suparat pe mine ca am iesit cu ea. Mia vorbit foarte sec la telefon. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| neinteresat a răspuns:

E geloasatongue asa fac si eu cu prietenul meu, incearca sa-i explici ca in trecut erati cei mai buni prieteni ca si niste frati etc ca ati copilarit impreuna desi nu-i frumos sa minti:d si ca te-ai intalnit cu ea ca sa ii dai un sfat in legatura cu ceva..vezi tu na..sii zii la pr ta ca o iubesti cuvinte frumoase heiii...gasesti tu cv dui un cadou cvhappy bafta

| caravaggio explică (pentru neinteresat):

Dar i-am spus clar cine ii amica aia, nu i-am ascuns nimic, am stat cu ea la telefon pana a venit amica si i-am zis ca o iubesc si de fata cu ea. Nu am nimic de ascuns sad

| neinteresat a răspuns (pentru caravaggio):

Hei...inseamna ca e super geloasa:O.o sa isi dea ea seama pana la urma si o sa vezi k o sa isi ceara scuze de la tinewinking asta da dovada daca te iubeste frate... daca te iubeste cu adevarat nu iti face chestii de astea sa se supere din nimicurilaughing loooll doar nu ai inselat-o sau ma rog laughing linisteste-te o sa fie binehappy

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred ca s-a suparat dar ii trece ei, daca a inceput sa tina la tine.Si tu ca baiat daca mai vrei sa vb cu ea si sa fie totul bine explica-i si o sa inteleaga..Succes!

| CkEuforia a răspuns:

Acum depinde si ce-ai vorbit cu amica tawinking poate i-ai zis ceva suparator sau e geloasa

| Nicole8 a răspuns:

Este logic sa se supere noi fetele suntem foarte geloase vrem sa ne bagati doar pe noi in seama nu si pe altele

| Moniiique a răspuns:

Depinde de ce i-ai spus si tu prietenei tale. posibil sa se fi suparat happy