| android12 a întrebat:

Salut vb cu o fata de o saptamana ne-am cunoscut pe facebook si dupa 2 zile am decis sa ne intalnim.Ea nu avea poze pe facebook si nici eu nu aveam deci niciunul dintre noi nu stiam cum aratam.Pot sa zic k a fost dragoste la prima vedere, am sarutat-o de la prima intalnire si in acel moment daca ma intrebai cum ma cheama nu stiam sa iti raspund de atunci ma intalnesc cu ea aproape in fiecare seara pot sa zic k e totul pentru mine seara adorm cu gandul la ea dimineata cand ma trezesc prima data la ea ma gandesc e ceva ce nu am mai simtit niciodata.Pe zi ce trece ceea ce simt eu pentru ea e din ce in ce mai puternic dar eu in loc sa fiu fericit imi e frica...imi e frica sa nu fiu dezamagit.Ea are 17 ani eu 19 e prima fata pentru care as fi dispus sa fac orice voi ce sfaturi imi dati? sunt foarte confuz si am nevoie de sfaturile voastre in legatura cu ce vam scris..pareri orice.

4 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Daca si ea simte la fel,care e problema?
Nu lasa teama sa-ti intunece sentimentele frumoase care i le porti,va interveni gelozia, vei deveni posesiv o vei speria si se va indeparta de tine.
Mai bine lasa frica, iubeste-o rasfat-o, fi cu ea! Nu te gandi la altceva decat cum s-o faci sa zambeasca zi de zi, sa se simta iubita si dorita!

| fuzzer a răspuns:

Foarte fain... dar ce nu stii tu este ca fata respectiva este o psihopata care te manipuleaza folosindu-se de frumusetea ei.te maipuleaza pentru a obtine bunuri materiale de la tine

| JustRoxanne a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie frica. Daca va iubiti veti fi impreuna mult si bine de acum inainte! Succes! :*

| xBlindBeauty a răspuns:

Nu trebuie sa fi speriat, nimeni nu-ti poate garanta ca o sa fii cu o persoana toata viata, traieste clipa happy