| costy9603 a întrebat:

Vb cu o fata pe mess de ceva vreme.Eu vreau sa stau cu ea dar de cate ori o intreb daca vrea sa fie cu mine scoate limba "tongue". Nici nu stiu daca ma place.Cateva sfaturi ce sa ii zic ce sa fac sa fie cu mine. daca o intreb daca ma place scoate iar limba.chiar nu stiu ce sa fac. funda

10 răspunsuri:
| MonterDoc a răspuns:

Scoate'o in oras sau in parc cva.Asa am facut eu si merge (in fata nu poate sa iti scoate limba.winking )

| Dizzyz a răspuns:

Sfatul meu e sa nu mai vorbesti cu ea si sa nu mai vreisa fii ca ea ca e o tampita! Dale incolo de fete handicapate!

| FaneEeE a răspuns:

Pai frate... Eu cred ca te place daca ii vine sa rada... Uite eu spun sa fi si t intr-o zi serios si sa ii spui" Spunemi acum serios si fara glume. Ma placi sau nu sa stiu sa nu ma mai rog de tine." sau daca ai t alceva in suflet de spus spune-i si isi va da seama ca a gresit si iti va spune

| BubuLina999 a răspuns:

Daniele fetele nu sunt handicapatelaughinglaughing

iar cat despore tine costi iti spun in calitate de fata ca ar trebui sa va vedeti sa va cunoasteti asa fata in fata si apoi sa ii spui daca vrei sa stea cu tine. daca tu atunci cand va vedeti simti atractia aia si o vezi pe fata entuziasmata atunci incearca ...si nu e bine sa intrebi o fata pe mess vrei sa stai cu mine.iti dai seama ca poate ea nu te cunoaste asa bine sau poate nu te.a vazut si incearca sa evite rasp la intrebare. asa ca mai intai intalniti.va si apoi mai vb de o viitoare relatie

| Izza_4461 a răspuns:

Si eu as proceda la fel ca ealaughing Mi se par idioate intrebarile de genu. Iti dai seama dupa faptewinking Invit-o in oras si scuteste-o de intrebarile astea.

| EmiliaEmy3030 a răspuns:

Poate fata este putin timida si nu vrea sa discute asa direct despre asta, mai intai vb mai mult cu ea sa va cunoasteti cat mai bine ca si ea la randul ei sa aiba incredere in tine, scoate`o in oras, mai bine vorbesti cu o fata fata in fata decat pe mess...asa vezi cum reactioneaza...baftawinking

| costy9603 explică:

Credeti ca e un lucru bun daca nu as mai baga-o in seama o perioada?

| Zenithf a răspuns:

Cat de bine o cunosti, v-ati intalnit si in real-life sau doar pe mess? Daca v-ati intalnit doar pe mess si vii la ea cu propuneri din astea ea o sa creada ca faci caterinca. Iesiti macar de 2-3 ori impreuna in oras si apoi mai incearca cu propuneri din astea, fata in fata nu prin mess.

| friday a răspuns:

Ce tare e fata aia laughing. Mi`o si imaginez :
tu:
-ma placi?
ea: :p
rolling on the floor))

| Gabitech a răspuns:

Costy, in primul rand vreau sa intelegi un lucru. Poti afla raspunsul la intrebarea asta fara sa o intrebi vreodata asa ceva. De fapt, nici nu o intreba..iesiti afara..petreceti-va timpul impreuna iar daca vrea ea sa fie cu tine o sa iti dai seama, daca nu..mergi mai departe