anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vi s-a intamplat vreodata baieti sa va refuze o fata pe care o placeati sa va zica ca nu puteti fi mai mult decat prieteni sau sa zica k nu vrea sa strice prietenia dintre voi pentru o relatie? daca da voi ce ati facut ati renuntat sau ati luptat in continuare pentru acea fata? si voua fetelor vi s-a intamplat vreodata acest lucru, sa spuneti unui baiat ca nu puteti strica prietenia dintre voi? ce a facut acel baiat? a renuntat la voi si a mers mai departe? si daca ati fi impresionate de un baiat pe care l-ati refuzat sa stea tot dupa voi pentru ca va iubeste? multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Păi așa este Mihai, la urma urmei, să o zică pe bune, eu nu te plac și gata barem ești împăcat cu ideea, dar să zică că s-ar strica prietenia, că nu știu ce, îți dă și speranțe aiurea...

17 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Tu daca te multumesti doar cu atat, sa-ti zic direct, nu ai c...e (completeaza tu punctele cu ce crezi de cuvinta).
Daca te refuza ca iubit, refuza si tu fain frumos sa fii prieten cu ea, pe motivul ca nu poti fi doar prieten, pentru ca simti mai mult pentru ea si te-ar durea prea mult sa fii langa ea si sa nu poti sa o atingi. C'est la vie!

| nesuferit a răspuns:

Sunt refuzat in fiecare zi. ce rost ar mai avea daca toate fetele ar accepta

| がさいゆの a răspuns:

Buna.Voi raspunde in calitate de fata.chiar azi mi s-a intamplat acest lucru.Eu i-am spus ca nu sunt pregatita de o relatie, desi il plac foarte mult.el mi-a spus ca ma iubeste si ca nu va avea pentru nicio alta fata.el este un baiat sincer si destept, probabil ca se va tine de promisiune dar va pierde mult.Cine stie, poate va lupta happy

| 26Geo a răspuns (pentru がさいゆの):

I-ai spus ca nu te vezi intr-o relatie cu el desi asta iti doresti? wtf?
Sincer,nu le inteleg pe fetele astea,pe baieti da,dar pe fete,sincer nu, mi se pare o MARE prostie din partea lor sa refuze un baiat pe care il cunoaste bine, fiindu-le amic, si cu care s-ar putea sa iasa ceva frumos, in favoarea unuia pe care nu il cunoaste si care sunt sanse mari sa isi bata joc de ele.Eu sincer, ca baiat, nu as accepta sa ma bag intr-o relatie cu o fata care m-a refuzat, oricat de mult as tine la ea, din milioane de motive.

| mihai5 a răspuns (pentru 26Geo):

Aici ai MAAARE dreptate k ele prefera un baiat pe care abia l-a cunoscut in schimbul unuia care il cunoste de mult timp. exact in situatia asta sunt eu sad. mersi de raspuns happywinking

| がさいゆの a răspuns (pentru 26Geo):

Pai,eu nu am fost pana acum in nici o relatie decat cu el, insa el a fost in mai multe si ma temeam sa fac vreo greseala si sa il ranesc si i-am spus ca imi pare rau, si dupa se pare ca s-a suparat, ca l-am vrajit, i-am bagat in cap ''minciuna'' adica faptul ca il iubesc.Numai comentez nimic.

| indragostituspun a răspuns:

Daca a fost atat de directa e clar ca nu vrea.Dar nu fi trist fete sunt si o vei gasi pe acea care tine si ea la tine.Deci Bafta

| Azµre a răspuns:

Da, cea mai des întâlnită scuză. Nu putem fi iubiți că am strica relația de prietenie...

| mihai5 a răspuns (pentru Azµre):

Pai asta nu inteleg cum dracu sa se strice relatia de prietenie?

| Azµre a răspuns:

Pentru că unele dintre ele sunt mai idioate și nu văd dincolo de sticlă. Noi am vrea să păstrăm legătura, ele nu, că cică se atașează de noi și numai poate avea încredere în noi...

Mai bine sa zica "bai eu nu te plac lasa-ma naibii in pace" decat sa o dea pe ocolite k se strica prietenia... mersi de raspuns

Ai dreptatewinking

| Azµre a răspuns (pentru mihai5):

Păi așa este Mihai, la urma urmei, să o zică pe bune, eu nu te plac și gata barem ești împăcat cu ideea, dar să zică că s-ar strica prietenia, că nu știu ce, îți dă și speranțe aiurea...

| h3r a răspuns:

Fetele adoră să fie curtate, știm bine asta, însă nu să intre sub "posesia" băiețiilor, să le domine.
Dacă tipa ți-a spus că nu vrea nimic cu tine, să știi că dacă tu încerci să o presezi și faci pe insistentul mai mult o vei îndepărta de tine, în loc să o apropii.
Ai grijă de ea ca și prietenă, respectă-i decizia dar rămâi alături de ea.

Răspuns utilizator avertizat
| OchiiDinUmbra a răspuns:

Eu sunt baiat si mi s-a intamplat asta.si bineinteles ca nu am renuntathappy.am tot incercat si incercat, dar nu sa par obsedat, sa fim impreuna si nu am reusit.am renuntat la ideea asta, de a ma tine dupa ea.prietenii mi-ai spus ca au auzito spunand ca ma place dar nu vrea acum.am ramas cu gandul ca am facut tot ce s-a putut, i-am demonstrat ca sunt diferit de alti baieti si nu mai pot face nimic.acum totul tine de ea.
de fapt in ultima vreme ea tot incearca sa vorbeasca cu mine, dar eu sunt foarte suparat pe ea pentru un lucru care la facut, si asta e... sper sa-i vina mintea la cap

| mihai5 a răspuns (pentru OchiiDinUmbra):

Asa am facut si eu am facut tot ce am putut sa ii demonstrez ca o iubesc da din nefericire nu a mers sad ...in fine, eu o las in pace si poate ea isi va da seama ca o iubesc cu adevarat si atunci va veni ea la minewinking mersi de raspunswinking

| mihai5 a răspuns:

Mai astept pareri..mersiwinking