Da,mi s-a intamplat sa tin la doi baieti odata, dar sincer cred ca pe unul il iubeam si pe unul il placeam
Cu amandoua :X. In general ma decid greu dar fetele tinere sunt usor de convins la ceva in 3. Nu imi dau seama, dar am impresia ca fetele au fantezii de genu asta mai des ca baietii
De cate ori n-am iubit doua fete culmea ca pe cea pe care placeam mai mult si o stiam de mai mult timp deodata n-am mai placut-o si am inceput so plac pe cea cu care ma intelegeam mai bine si cum a spus si rox13yy si eu cred ca nu le-am iubit pe amandoua la fel de mult in acelasi timp pe una o placeam si pe una o iubeam gandeste-te pana sa adormi la ele mai multe seri si vei sti intr-un final pe cine iubesti
Exista posibilitatea sa iubesti 2 oameni in acelasi timp.Pe fiecare il iubesti pentru calitatile sale.E greu s-alegi dar cea mai buna so0lutie ar fi sa ramai cu cel care simti! Pui in balanta calitatile si defectele lor si vei sti!
Asta e cea mai groaznica situatie, fiindca ii pierzi pe amandoi si suferinta e enorma
adrianaadri întreabă:
Ivo întreabă: