| Generalgrevious031 a întrebat:

Salut! Vi se pare normal sa ma intrebe prietenii mei daca am facut cu prietena mea sex, ma intreaba cam odata la 2 saptamanii si cred ca ma i-au la misto si asta deja este enervant, eu niciodata nu i-am intrebat pe ei daca au facut sau nu chestia aia si daca ii intrebam si eu probabil se suparau pe mine.

Dati-mi sfaturi cum ii fac sa termine cu mistocareala asta?

11 răspunsuri:
| Georgiana05 a răspuns:

Chestiile intime nu se spun. Mai ales la niște "prieteni" de genul.winking

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

De ce te supăra? nu faceți sex de fapt? de aia te superi?

| ania a răspuns:

Nepotul meu are aproape 18 ani și are o prietena de 2 ani și amândoi sunt dedicați principiilor Creatorului și nu vor sa facă sex decât după căsătorie și oricine ii întreabă spun ca nu au făcut și nici nu vor sa facă încă, nu le pasa cine dace mișto, majoritatea ii respecta ca au principii ferme și sunt loiali și vor sa se căsătorească la majorat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, nu e normal.

Răspuns utilizator avertizat
| J0B0MAT a răspuns:

Nu, nu e normal. Dacă se întâmpla doar o dată nu era cine știe ce, dar așa să te ia la mișto nu e ok.Asta nu sună a prietenie. Spune-le să înceteze, că sunt idioți și imaturi că fac asta.

| Hyperion7 a răspuns:

Impune-te și dacă nu se potolesc nici așa, întreabă-i daca ei au făcut sex cu ale lor sau daca s-au săturat de manuelalaughing
Vezi ce zic

| Miruna333 a răspuns:

Comunici cu ei. Le spui ca te derajeaza aceste intrebari, inimitatea ta nu e problema lor.

Răspuns utilizator avertizat
| DeaconuCorina a răspuns:

Nu este normal că prietenii tai sa știe dacă ai făcut sau nu sex cu iubita ta. In acest caz poți să nu dai niciun răspuns.

| Schnitzy a răspuns:

Noua ne zici?