| iosifalexandru13 a întrebat:

Salut, vin cu o intrebare. Eu si prietena mea am avut un contact sexual neprotejat, din care am bagat doar capul, fara sa-mi dau drumul. Insa, din cate am citit, precum-ul ar fi suficient ca aceasta sa ramana insarcinata. Sunt sanse?

3 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Lichidul preejaculator conține spermatozoizi doar dacă a existat ejaculare înainte cu câteva ore înainte de contactul sexual, dacă nu te-ai masturbat înainte e în regulă, nu rămâne gravidă.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, sunt sanse sa lasi o femeie insarcinata, introducandu-l chiar si 1 cm in vaginul fetei, fiindca sperma ramanasa pe teava se poate scurge involuntar in vaginul fetei, iar conditia ca ea sa ramana imediat gravida, este sa fie la ovulatie, in perioada fertila.
Sperma ramane intotdeauna pe teava, dupa orice masturbare sau partide consecutive de sex. ca atare lichidul pre-ejaculator va contine sperma si va putea fecunda ovulul in asteptare, daca femeia este in perioada fertila.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă prietena ta era în perioada fertila și tu te-ai masturbat si ejaculat, poate rămâne gravida dacă actul sexual a fost neprotejat.