anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut!
Vin cu o întrebare la care eu nu am găsit un răspuns concret și sper sa ma ajutați!
Care este adâncimea medie a unui vagin? Unii spun ca este de 7-9 cm, iar alții spun ca adâncimea medie este între 9 și 15 cm.
Dacă un penis măsoară 11, 5 cm erect și un vagin are adâncimea de 12-13cm se poate sa fie problema pentru fata?
Ce șanse sunt ca un penis de 11-12 cm sa nu fie prea mic pentru un vagin, adică media unui vagin este sub 11 cm?
Mersi anticipat și sper sa luați in serios întrebările fara mișto big grin

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vaginul femei este foarte elastic si poate incape in el atat un penis de 10cm cat si unuld e 20 cm.
In ce priveste masura penisului, unul de 11-12cm este deja un penis foarte mic acre anatomic nu poate sa satisfaca (produca orgasmne vaginale) femeii.
Unul mediu este de 15-16 cm, iar peste 18 cm este deja considerat penis mare.

| Floridori a răspuns:

Lungimea lumenului vaginal poate fi oriunde intre minim 7cm si maxim 15cm la care se adauga intre 1cm si 3cm atunci cand pliurile vaginale se extind datorita excitarii.
Asa cum exista penisuri de marimi diferite, la fel exista si vaginuri cu marimi diferite, depinzand de la femeie la femeie.

O femeie care are vaginul cel mai mic (adica de 7cm), in stare de excitare, va avea lumenul vaginal de maxim 9-10cm, iar o femeie cu vaginul cel mai adanc (adica de 15cm), va avea in stare de excitare, un lumen vaginal de maxim 18cm.

Din punct de vedere strict anatomic, nu exista nicio problema daca penisul este mai mic decat lumenul vaginal, acesta putand sa satisfaca acea femeie, insa daca penisul este mai mare si se incearca introducerea lui in intregime, atunci femeia va simti durere.
Dar acum depinde si de preferintele sexuale ale fiecaruia, deci compatibilitatea sexuala nu se bazeaza doar pe niste numere, cu atat mai putin despre lungime.Chiar daca am lua in calcul strict numerele si constitutia anatomica, fara a lua in considerare si preferintele emotionale, psihologice si fizice ale fiecarui individ, ar trebui sa se mai ia in calcul si grosimea penisului, diametrul lumenului vaginal si fermitatea musculaturii vaginale, ale planseului pelvin, sau chiar capacitatea femeii de a-si controla acei muschi.

In orice caz, daca am lua in calcul doar numerele, un penis de 11-12 cm ar trebui sa satisfaca cel putin 8 femei din 10.

Daca ingrijorarile tale se datoreaza faptului ca ai impresia ca nu ai un penis destul de potrivit pentru vaginul partenerei tale, cred ca ar trebui sa aveti o discutie cat mai deschisa si sincera despre subiect.
Iar daca vrei sa fii sigur daca partenera a avut orgasm, trebuie sa stii ca in timpul orgasmului, vaginul se va contracta rapid (va avea contractii/spasme) intr-un ritm destul de haotic si foarte rapid, iar tu poti simti cu siguranta la nivelul penisului tau (daca exista penetrare, desigur) acele contractii involuntare.

| VoidEternal a răspuns (pentru Floridori):

Dacă toată lumea ar deține 10% din cunoștințele tale, TPU nu ar mai exista.

E o plăcere să citești o argumentație corectă și documentată. Îți mulțumesc eu in numele tuturor care au avut ceva de învățat citindu-ti răspunsurile.

| Floridori a răspuns (pentru VoidEternal):

Iti multumesc din suflet pentru apreciere! Ma simt magulita.

Sper ca raspunsurile mele (chiar daca in ultima vreme nu prea am avut timp sa intru) sa fi ajutat macar 1%.

| mastadont a răspuns:

Nimeni nu are un răspuns concret pentru că, în momentul penetrării, vaginul se dilată în funcție de mărimea penisului. Nu știu să-ți spun exact cât de mult poate să se dilate însă vaginul este foarte flexibil și se mulează după orice penis.

| Eireann a răspuns:

Teoretic in momentul cand nu este excitata este intre 5 si 10 cm. In timpul actului sexual sau cand femeia este excitata devine mai adanc - poate chiar 20 de cm.

| Eireann a răspuns:

Si ca o femeie sa simta placere nu trebuie sa bati cu penisul la usa cervixului - terminatiile nervoase sunt pe peretii vaginali deci mai importanta e grosimea decat lungimea.

| MarianCorleone12 a răspuns:

In general nu ar trebui sa te ingrijorezi de adancimea vaginului, dar cred ca ar trebui sa iti faci griji in legatura cu marimea penisului, este prea mica! chiar poate fi o forma nu prea agravata de micropenis, si ar trebui sa faci o vizita la un medic specializat in domeniu. #MarianCorleone12