Incearca sa i faci masaj la vagin pana are ea orgasm, nu ai spus daca in timpul preludiului ea a avut orgasm, ca daca ea este anorgasmica adica nu are deloc oragsm sau foarte rar, atunci penetrarea va fi extrem de dureoasa deoarece vaginul ei este uscat, nu se lubrifiaza natural, cu cit o exciti mai mult aici presupune masaj, si o poti excita in multe moduri cu mina cu limba cu gura sa i faci oral, incit ea sa fie in al 9-lea cer si sa aiba orgasm, fara orgasm o va durea ca dracu, ca ea este uscata ea trebuie sa fie udă si atunci penisul aluneca usor in ea o dezvirginezi si o f (ti )ca la carte, altfel va fi un chin ca dracu.
Multumesc. Iti dau raspuns castigator. Sper sa intelegi de ce! Chiar iti multumesc mult!
Si eu iti multumesc, si iti doresc mult succes
Cu un deget ai încercat? Sau cu un dildo de dimensiune cât mai subțire. Și din material cât mai soft.
Dacă așa e ok, continuați. În timp, un dildo mai „viguros", apoi treci tu la treabă.
Salut. Am incercat si cu degetele. O doare. In schimb e cat de cat suportabil daca fac fingeringul, in interiorul vaginului, pe peretele din fata (cel dinspre burta). Pe cel din spate o doare. Dildo sincer nu m-as baga. Spre exemplu, la ginecolog a durut-o cand a bagat acel endoscop micut (cred ca endoscop se numeste) incat sa-i desparta putin interiorul vaginului.
De unde stii? da-mi niste argumente
Vezi filmul Kinsey.
Esti bun, bravo. O sa-mi dezvirginez iubita cu ce vad intr-un film. Mersi mult de ajutor!
Eu ti-am zis sa mergi la medic, nu sa o dezvirginezi singur. Aceeasi problema au avut-o si alte femei.
Am fost la medic, chiar ginecolog. A avut loc si un consult din care a rezultat ca nu s-a rupt himenul, fara alte mentiuni legate de nevoie de chirurgie. Legat de raspunsul tau cu filmul Kinsey, e ca si cum ai avea mare nevoie de 500 de lei sa platesti o datorie ca esti legat de maini si de picioare si imi ceri mie un sfat cum sa faci rost, iar eu iti spun sa te uiti la filmul Wolf on Wall Street.
Sotia lui Alfred Kinsey a avut aceeasi problema.
Problemele pot fi doua: vaginism sau himen prea puternic.
Daca era vaginism, se trata cu dilatatoare.
Deci mai ramane indepartarea chirurgicala a himenului.
Himenul poate să fie extrem de elastic sau foarte rigid. Există cazuri în care el nu se rupe deloc la debutul vieții sexuale, ci fenomenul se poate produce la prima naștere. Există, de asemenea, cazuri în care rigiditatea himenului este atât de mare încât este nevoie de intervenție chirurgicală pentru perforarea sa, astfel încât menstrele să se producă natural, fără dureri, la fel și actul sexual.
poate sa aiba si vaginism. incerc sa explic pe scurt ce e:
Este o afecțiune în care mușchii vaginului se contractă involuntar și intens în momentul în care se încearcă penetrarea vaginală, ceea ce face ca aceasta să fie dureroasă sau imposibilă.
Pentru a trata vaginismul, uneori se utilizează un set de dilatatoare vaginale de diferite dimensiuni, care sunt introduse treptat pentru a ajuta la desensibilizarea zonei și relaxarea mușchilor. Acest proces poate fi combinat cu terapie fizică, consiliere psihologică sau tehnici de relaxare, în funcție de cauzele care stau la baza vaginismului.