| Marvin567 a întrebat:

Salut. Vin cu următoarea problema: sunt un băiat de 24 de ani și de 1 an-1 an și jumătate nu mai reușesc să am date-uri cu femei. I mean, deloc. De fiecare data cand îmi incerc norocul pe social media sau tinder/Bumble îmi iau ghost după câteva zile (in cel mai bun caz). Știu cu toate astea că poate exista alți "concurenți" mult mai buni decat mine, dar mai am o fărâmă de speranță (cât o să o mai am și pe asta).

Menționez că am job, nu sunt genul care sta cu părinții și am un fizic decent (1, 89 înălțime, fac sport constant). Una peste alta îmi permit d.p.d.v financiar sa scot o fata în oraș sau sa particip la activități/evenimente unde sunt necesari niste bani.

Problema cea mai mare e că nu prea mai am prieteni aproape (geografic vorbind) și nu prea am cu cine sa ies colo-incoace prea des.

Credeți că (mai) exista vreo șansă și pentru unul ca mine? Aveți ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu iti mai pierzi timpul pe aplicatii. Fenomenul de ghosting se intampla tuturor pentru ca asa de educata e lumea care isi face cont.Not.Majoritatea preponderent superficiala se aduna acolo, in special pentru distractie si sex, nu chestii serioase. Exista si exceptii, dar sunt picatura din ocean.

Răspuns utilizator avertizat
| Userulnimanui a răspuns:

Ai răbdare. Și eu sunt în aceeași situație dar știu că dacă am rabdare, persoana potrivită va veni. Încearcă să îți găsești niște hobby uri și să cunoști oameni cu care ai ceva în comun. De la sala pana la cafenea sau chiar supermarket, peste tot poți întâlni pe cineva potrivit. Încearcă să te axezi pe întâlnirile reale, în online nu sunt șanse.